hero image
dppi

Webber Verstappen nyilatkozatáról: „Szerintem csak udvarias volt...”

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Egészen különleges vendég érkezett Leclerchez Imolában (videó)

FORMA-1

Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

FORMA-1

Látványos felvételek érkeztek az F1-es imolai hétvégéről

FORMA-1

Bearman nagyon összetörte az autóját Imolában

Motorsport.hu
2023/01/16 14:59
Mark Webber úgy véli, hogy a 2023-as szezon elején is a Red Bull lesz a legerősebb istálló, mivel a többieknek minden területen fejlődniük kell idénre.
Ajánlott Videós jelenetek az imolai második F1-es szabadedzésről

2022-ben hatalmas előnnyel lett konstruktőri világbajnok a Red Bull, idén viszont amiatt is nehezebb lesz a dolguk, mert a költségvetési sapka 2021-es átlépése miatt 7 millió dolláros büntetést kellett fizetniük, illetve az aerodinamikai tesztlehetőségük idejét 10 százalékkal csökkentették.

Max Verstappen azt nyilatkozta, hogy a Mercedes lehet a nagy ellenfelük idén, a korábbi Red Bull-pilóta Mark Webber viszont nem egészen ért egyet a címvédő nyilatkozatával:

„Szerintem csak nagyon udvarias volt Max. Én továbbra is úgy gondolom, hogy az új szezon elején is a Red Bull lesz a legveszélyesebb csapat. Az összes többi istállónak minden területen fejlődnie kell.”

„A Mercedes megbízhatósága jó volt, a Ferrarié viszont kevésbé. A Red Bull pedig a jó megbízhatóságot azzal tudta párosítani, hogy minden pályán erősek tudtak lenni” – folytatta Webber a Motorsport.com szerint.

„Azt viszont senki nem tudja jelenleg, hogy mekkora hatása lesz a büntetésnek a Red Bull teljesítményére. Elég biztos vagyok abban, hogy a Red Bullnál elég kreatív ember van, hogy kiváló szinten tudják folytatni.”