hero image
dppi

Wolff: Egyáltalán nem biztos, hogy a világbajnoki címért fogunk harcolni 2023-ban

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/11/28 14:29
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff arról beszélt, hogy folyamatosan kételkedik abban, hogy elég jó munkát végeznek-e a csapatával, és nem lehet biztosra venni, hogy 2023-ban újra ott lesznek a bajnoki harcban.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Miután 2014 és 2021 között megállíthatatlan volt a Mercedes csapata, a 2022-es szabályváltoztatások érkezésével jelentősen visszaesett a német istálló, a W13-ast pedig erősen érintette a delfinezés is.

A szezon végére már közelebb tudtak kerülni a Red Bullhoz és a Ferrarihoz, Russell révén nyerni tudtak Brazíliában, a konstruktőri második helyre pedig egészen a szezonzáróig volt esélyük.

A csapatfőnök Toto Wolff viszont a fejlődés ellenére is óvatosságra int mindenkit, mondván: egyáltalán nem garantált, hogy jövőre már harcban lesznek a világbajnoki címért.

„Soha nem vagyok magabiztos. Olyan ember vagyok, aki szerint félig üres a pohár, és sosem gondolom azt, hogy elég jó munkát végzünk. Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy vissza tudunk-e térni abba a pozícióba, hogy a bajnoki címért harcoljunk.”

„El kell ismernünk, hogy nagyon erős a mezőnyt, de mindent – tényleg mindent – megteszünk, hogy magas célokat tűzzünk ki, és ezeket el is érjük” – fogalmazott a GPFans szerint.