hero image

Wolff elmondta, szerinte mekkora a Ferrari előnye a motor területén

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/16 18:11
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elismerően nyilatkozott a Ferrari csapatáról, mondván 10 kW-os hátrányból 10 kW-os előnyre tettek szert, amire ők sosem voltak képesek.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Ferrari kiválóan indította a szezont, amely nagy mértékben a vörösök erőforrásának is betudható, ráadásul a hírek szerint Miamiban további frissítések érkeznek az erőforrásukra, amiből a Ferrari, illetve a Haas és az Alfa Romeo is profitálhat.

A Mercedes eközben tempó terén szenved, hiába hozzák ki a maximumot a rendelkezésükre álló csomagból, a maranellóiak ellen láthatóan így sincs esélyük. A német csapat első embere, Toto Wolff is a Scuderiát méltatta a Sky Sports F1-nak adott nyilatkozatában az ausztrál hétvégén:

„Azt gondolom, a Ferrari masszív előrelépést tudott megtenni tavalyról idénre. Valószínűleg 10 kW-os hátrányból 10 kW-os előnyre tudtak szert tenni, erre pedig mi sem voltunk képesek soha.”

„Tehát ha tényleg el tudták érni ezt, akkor le a kalappal előttük” – tette hozzá a Mercedes csapatfőnöke. A Mercedes várhatóan a jövő heti imolai versenyre sem készül komoly fejlesztési csomaggal.