hero image
dppi

Wolff Hamilton idén lejáró szerződéséről nyilatkozott

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Centiken múlt az év legbrutálisabb balesete az F2-ben (videó)

FORMA-1

Videón Hamilton szárnyalása a Monacói Nagydíj első szabadedzéséről (videó)

FORMA-1

Eddig nem látott felvételek jelentek meg Vettel körözgetéséről Senna McLarenjével

FORMA-1

Videón Verstappen látványos monacói csattanása a Red Bullal

Motorsport.hu
2023/01/10 15:59
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff az egyik legfontosabb téli feladatának tartja, hogy tárgyaljon Lewis Hamiltonnal, akinek idén év végén jár le a kontraktusa.
Ajánlott Lewis Hamilton full trendin jelent meg Monacóban

Január 7-én lett 38 éves Lewis Hamilton, aki idén is a Mercedes csapatánál, George Russell csapattársaként fog versenyezni. A brit pilóta szerződése viszont csak erre az idényre szól, és egyelőre nem hosszabbított a német istállóval.

Erről a csapatfőnök Toto Wolffot is megkérdezték, aki az egyik legfontosabb téli feladatának tartja, hogy tárgyaljon Hamiltonnal és pontot is tegyenek az ügy végére – az osztrák szerint kétségtelen, hogy marad.

„Nos, elég hosszú a téli teendőlistám! Az biztos, hogy Lewis szerződése azon dolgok közé tartozik, amelynek pontot kell tenni a végére a tél folyamán, de nincs szigorú határidő” – kezdte Wolff a Beyond the Grid podcastben.

„Hogy magabiztos vagyok-e Lewis maradását illetően? Teljes mértékben! Lewis a csapat része, a csapat pedig Lewis része. Nincs ok arra, hogy ne együtt folytassuk.”

Wolff azt is elmondta, szerinte csak éhesebbé tette a sikerre Hamiltont az, hogy 2021-ben az utolsó pillanatban lecsúszott a bajnoki címről, 2022-ben pedig nehézségekbe ütköztek a csapatával: