hero image

Wolff kemény kritikával illette Michael Masit

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/12 18:14
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff keményen kritizálta a korábbi F1-es versenyigazgató Michael Masit: szerinte az ausztrál immunis volt a visszajelzésekre, emellett pedig azt hallotta, hogy a versenyzőkkel sem bánt tiszteletteljesen.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A botrányosan alakult Abu-Dzabi Nagydíjon Max Verstappen tudott győzni Lewis Hamilton előtt, a Mercedes csapata pedig fellebbezett a versenyigazgatói döntések ellen, ezzel együtt a futam eredménye nem változott.

Később viszont a versenyigazgató Michael Masi távozott az F1-es versenyigazgatói posztról, a Sky Sports F1 pedig a Mercedes csapatfőnökét, Toto Wolffot kérte meg arra, hogy emlékezzen vissza a tavalyi szezonzáróra.

„Elég érdekes a dolog, mert a verseny előtti szerdán együtt ebédeltem Masival, és azt mondtam neki, hogy meg kellene fogadnia a kritikát, hogy tovább fejlődhessen utána” – mondta a Mercedes csapatfőnöke.

Wolff arról is beszélt, hogy a pilótáktól azt hallotta, némelyikükkel nem viselkedett tiszteletteljesen a versenyzői megbeszéléseken:

„Azt lehet hallani a versenyzőktől, hogy a versenyzői megbeszéléseken Masi majdhogynem tiszteletlenül bánt néhány pilótával” – fogalmazott az osztrák, majd egy másik oldalról is kritizálta a korábbi versenyigazgatót:

„Egyszerűen immunis volt mindenfajta visszajelzésre, és a mai napig nem reflektált megfelelően arra, hogy valamit rosszul csinált” – véli Wolff.