hero image

Wolff: Nem vagyunk méltók egy világbajnokhoz!

OLVASS TOVÁBB
FORMA-1

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

FORMA-1

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

FORMA-1

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

FORMA-1

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2022/04/23 18:35
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt mondta, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnokhoz, George Russell tempóját viszont pozitívumként látta a csapatvezető.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem meglepő módon csalódott volt az Emilia-Romagna Nagydíj után, ugyanis visszacsúsztak a konstruktőri pontverseny harmadik helyére, és bár Russell negyedik lett, Hamilton pontot sem tudott szerezni.

Wolff a leintést követően bocsánatot kért Hamiltontól, valamint arról nyilatkozott, hogy az autójuk nem méltó egy világbajnok számára, de pozitívumnak tartja, hogy tiszta levegőben hogyan teljesített a W13-as.

„Nagyon gyengén sikerült a verseny. Lewist leszorította a bokszban az Alpine, két kocsi elé tudott vágni, és egyszerűen nem lehet előzni, ha egy DRS-vonatban vagy. Azt gondolom, George révén láttuk, mire képes a kocsi tiszta levegőben.”

„De nem vagyunk elég jók egy világbajnok számára – nem vagyunk méltók egy világbajnokhoz. Egyszerűen javítanunk kell az autónkon” – jelentette ki Wolff az F1.com tudósítása szerint.