hero image

A Ducati is bemutatta a 2022-es motorját! (képek)

OLVASS TOVÁBB
MOTOGP

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

MOTOGP

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

MOTOGP

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

MOTOGP

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/02/12 19:22
A gyári Ducati csapat is bemutatta a 2022-es motorját, amelyen Francesco Bagnaia és Jack Miller szállhat harcba a minél jobb eredményekért – ezúttal már egy fontos szponzor nélkül.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Hétfő délután leplezte le a motorját a gyári Ducati, vagyis a Ducati Lenovo csapata. Az istálló idén is Francesco Bagnaiával és Jack Millerrel fog harcolni a minél jobb eredményekért, tavaly ez egy konstruktőri címre és Bagnaia révén egy egyéni második helyezésre volt elég.

Az új motor festése nem jelent nagy meglepetést, ezúttal is piros alapszínnel és fekete mintákkal és szponzormatricákkal operál a Ducati, amelynek a Lenovo maradt a névadó szponzora, egy másik jelentős szponzor viszont távozott.

A Philip Morris dohánycég tavaly még a Forma-1-es Ferrarin is szerepelt a Ducatin kívül, idén viszont már egyik csapat sem tudhatja a szponzorai között a vállalatot, amely a Mission Winnow kampányát promótálta a motorsportok világán keresztül.

A 2022-es Ducati-motorról készült képek a lenti galériában tekinthetők meg, és a következő bemutatókra sem kell sokat várnunk: a Repsol Honda kedden, az LCR Honda pedig szerdán mutatja be idei járgányait.