hero image

A Ducati is bemutatta a 2022-es motorját! (képek)

OLVASS TOVÁBB
MOTOGP

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

MOTOGP

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

MOTOGP

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

MOTOGP

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/02/12 19:22
A gyári Ducati csapat is bemutatta a 2022-es motorját, amelyen Francesco Bagnaia és Jack Miller szállhat harcba a minél jobb eredményekért – ezúttal már egy fontos szponzor nélkül.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Hétfő délután leplezte le a motorját a gyári Ducati, vagyis a Ducati Lenovo csapata. Az istálló idén is Francesco Bagnaiával és Jack Millerrel fog harcolni a minél jobb eredményekért, tavaly ez egy konstruktőri címre és Bagnaia révén egy egyéni második helyezésre volt elég.

Az új motor festése nem jelent nagy meglepetést, ezúttal is piros alapszínnel és fekete mintákkal és szponzormatricákkal operál a Ducati, amelynek a Lenovo maradt a névadó szponzora, egy másik jelentős szponzor viszont távozott.

A Philip Morris dohánycég tavaly még a Forma-1-es Ferrarin is szerepelt a Ducatin kívül, idén viszont már egyik csapat sem tudhatja a szponzorai között a vállalatot, amely a Mission Winnow kampányát promótálta a motorsportok világán keresztül.

A 2022-es Ducati-motorról készült képek a lenti galériában tekinthetők meg, és a következő bemutatókra sem kell sokat várnunk: a Repsol Honda kedden, az LCR Honda pedig szerdán mutatja be idei járgányait.