hero image

Ez a pilóta lehet a Yamaha B-terve, ha Quartararo távozik – sajtóhír

OLVASS TOVÁBB
MOTOGP

Belsőkamerás videón Leclerc rajtelsőséget érő köre Monacóból

MOTOGP

Videón az őrületesen izgalmas Monacói Nagydíj időmérő edzése

MOTOGP

Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

MOTOGP

Videó: Verstappen „falazása” a monacói Q3-ból

Motorsport.hu
2022/04/29 20:34
A regnáló világbajnok Fabio Quartararo szerződése a szezon végén lejár a Yamaha csapatával, a The Race és a Marca értesülései szerint pedig a japán gyártó már el is kezdett dolgozni a B-terven.
Ajánlott Norris káromkodva küldte el Russellt a Monacói Nagydíjon

Fabio Quartararo továbbra sem kötelezte el magát a Yamaha csapatával, az idő pedig egyre jobban szorítani fogja a japán motormárkát, hiszen a francia pilóta szerződése 2022 végén lejár jelenlegi csapatával.

A Yamaha pedig a The Race értesülései szerint egy B-tervvel is készülni akar, hogy ne maradjanak lehetőségek nélkül, ha Quartararo a távozás mellett döntene, a portál szerint pedig a legfőbb esélyes Miguel Oliveira lehet.

A spanyol Marca információi szerint pedig Oliveira édesapja és menedzsere, Paolo már tárgyalásban is áll a Yamaha főnökével, Lin Jarvisszal, ami szintén alátámasztja a The Raceértesülését, mely szerint Oliveira lehet a favorit Quartararo pótlására.

Rajta kívül még Jack Miller és Pol Espargaro nevét dobta be a The Race, viszont a szakírójuk, Simon Patterson is megjegyzi, hogy egyiküknek sincs annyi esélye a Yamahához való szerződésre, mint Oliveirának.