hero image

De Vries reagált a Forma-1-es pletykákra: „Ez teljesen új nekem!”

OLVASS TOVÁBB
MOTORSPORTOK

Verstappen ellen több mint nehéz az élet a pályán (videó)

MOTORSPORTOK

Videón Gasly hatalmas előzése Abu Dhabiból, majd kapott egy pofont

MOTORSPORTOK

Hamilton nagyot előzött Abu Dhabiban, majd jött a hiba

MOTORSPORTOK

Max Verstappen inkább meg sem szólalt

Motorsport.hu
2022/05/03 20:38
A Mercedes Formula E-csapatánál versenyző Nyck de Vries elmondása szerint nem tudja, honnan jött az a pletyka, hogy a Williams F1-es istállójánál folytathatja.
Ajánlott Hatalmas Ferrari-becsapódás az Abu-Dzabi Nagydíj második edzésén! (videó)

Tavaly megnyerte a Formula E világbajnoki címét Nyck de Vries, aki idén is a Mercedes csapatánál versenyez a teljesen elektromos sorozatban. Nemrég pedig felröppentek olyan pletykák, melyek szerint a Williams nem elégedett Nicholas Latifi teljesítményével, és már azon gondolkodnak, kivel pótolhatják a kanadait.

Sky Sports riportere, Ted Kravitz arról beszélt, hogy Oscar Piastri áll a „pole-ban”, míg az elismert F1-es újságíró, Joe Saward úgy tudja, egy tapasztaltabb pilótát, Nyck de Vriest hoznák Latifi helyére.

GPFans meg is kérdezte a holland versenyzőt a williamses pletykákról, aki azt reagálta, hogy azt sem tudja, honnan származnak ezek a pletykák:

„Ezek a pletykák teljesen újak számomra. Nem tudom, hol találkoztál velük, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy honnan erednek. Mert őszintén mondom, nekem fogalmam sincs erről.”

De Vriestől azt is megkérdezték, hogy megfontolná-e az átigazolást, amennyiben a Williams megkeresné, erre pedig kitérő választ adott: jelenleg a Formula E-re koncentrál.