hero image

Ha Raikkönen fia így folytatja, hamarosan visszatérhet a név az F1-be

OLVASS TOVÁBB
MOTORSPORTOK

20 egészen elképesztő baleset a Forma-1-ből (videó)

MOTORSPORTOK

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

MOTORSPORTOK

Schumacher: Leclerc gyorsabb, mint Sainz, de többet hibázik

MOTORSPORTOK

Ecclestone elmondta, mi lesz szerinte a Horner-ügy kimenetele

Motorsport.hu
2024/04/02 21:28
Robin Raikkönen, a korábbi Forma-1-es pilóta, Kimi Raikkonen 9 éves fia újabb győzelmet aratott a svájci Zürich külvárosában található pályán rendezett RM Micro osztályú gokartversenyen.
Ajánlott Fernando Alonso minden idők leglazább F1-es bejelentésével állt elő (videó)

A fiatal versenyző diadala immár sorozatos győzelmet jelentett, ugyanis egy héttel korábban ugyanezen a helyszínen a svájci "Frühlings Kart Cup Wohlen" sorozat első szakaszán szintén őt intették le elsőként.

Miközben Robin Raikkönen szülei, Kimi és felesége kétségkívül ünnepelték fiuk teljesítményét, a támogatás a családi körön túlra is kiterjedt.

Gino Rosato, aki Kimi Raikkönen közeli barátja volt még a ferraris időkből, és egyben Robin keresztapja is, büszkeségét fejezte ki a fiatal versenyző teljesítménye miatt: "Nagyon büszke vagyok Robinra! Folytasd ugyanebben a szellemiségben, a Forma-1 vár rád!", írta.

A siker hatására a közösségi médiában is nagy sikereket ér el a fiatal versenyző, hiszen a Robin Raikkönen szülei által kezelt fiók több tízezer lájkot és több száz biztató kommentet kapott minden egyes posztra, amelyben a motorsportos sikereit ünnepli.