hero image

A híres angol színész Hamiltont méltatta, nemrég együtt vacsoráztak

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Charles Leclerc szerezte a Ferrari első 2023-as pole-pozícióját az F1-es Azeri Nagydíjon!

PIT LANE

Videó: Gasly autója az edzésen kigyulladt, az időmérőn összetört

PIT LANE

Szinte minden autóban kicseréltek valamit a hajtásláncban az FIA enyhítése után

PIT LANE

Verstappen az élen az Azeri Nagydíj egyetlen szabadedzésén, bajban az Alpine

Motorsport.hu
2022/02/11 13:22
A Mercedes pilótáját, Lewis Hamilton méltatta a többek között a Pókember filmekből ismert színész, Tom Holland, aki azt is elárulta, hogy néhány héttel ezelőtt együtt vacsorázott a 37 éves brittel.
Ajánlott „Szerintem Ericsson eltalált” – ikonikus rádiózás és safety car mögötti ütközés Bakuból

Az Egyesült Államokban februárban tartják a Fekete Történelem Hónapját (Black History Month), ennek kapcsán pedig a BlackTree TV készített interjút a többek között a Pókember filmekből ismert Tom Hollanddal.

A híres színészt arról kérdezte a műsorvezető, hogy meg tud-e nevezni egy olyan színes bőrű személyt, akit érdemes lenne megismernie az amerikai közönségnek, Holland pedig a hétszeres F1-es világbajnokot, Lewis Hamiltont emelte ki.

„A történelem kapcsán a jelenleg íródó történelemről is beszélhetünk. Csak nézzük meg Lewis Hamiltont és karrierjét! Néhány héttel ezelőtt együtt vacsoráztam vele, és szerintem ő rengeteg ember számára mutat példát.”

„Az előző szezon végén történtek kapcsán pedig megmutatta, hogy méltósággal tud veszíteni ebben a látszólag nagyon elitista sportban. Mondhatni minden rekordot megdöntött, minden elképzelhető üvegplafont áttört.”

„Tehát ő egyértelműen egy olyan személy, aki lenyűgöz, minden nap történelmet ír, ezért pedig gratuláció illeti. A munkamorálja és a kedvessége is lenyűgözött, emellett pedig egy remek srácról van szó, akivel jó időt tölteni” – mondta Holland.