hero image
DPPI

Hamilton nagyon laza volt az Osztrák Nagydíj rajtja előtt (videó)

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

PIT LANE

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

PIT LANE

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

PIT LANE

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/05 20:07
Lewis Hamilton régóta zenével hangol a futamokra, és ez az Osztrák Nagydíjon sem volt másképp, lazára vette a figurát.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Lewis Hamilton az egyik leglazább pilóta a Forma-1-ben, mégis úgy érezzük, tartja a távolságot a többiektől. Szeret elmerülni a saját munkájában, és nem mondhatnánk, hogy bárkivel is szoros barátságban lenne a mezőnyből.

Korábban Adrian Sutil jó haverja volt, akárcsak Nico Rosberg, de a folytatást már mindenki ismerheti. Ezzel együtt több versenyzővel ápol jó kapcsolatot, például a korábbi csapattársával, Fernando Alonsóval.

A kétszeres spanyol világbajnok is bírja Hamiltont, sosem volt olyan rossz közöttük a kapcsolat, mint azt sokan állították. Hamilton hétszeres világbajnokként már mindent elért, és elképesztő összegeket keres.

Ezzel együtt még mindig élvezi az F1-et, a kora ellenére pedig jó benne. Az Osztrák Nagydíj startjainál is megmutatta, nincsenek gondjai a reflexeivel, és még lehet benne pár erősebb év a kategóriában.

Imádja a zenét, rendszeresen hallgat rapszámokat, hosszú évek óta képezi magát. Egy nap talán megjelenik majd a saját albuma, addig is, maradnak ezek a laza jelenetek, mint amit alább láthatunk.