hero image
DPPI

Lewis Hamilton megmutatta, milyen izmos jelenleg (fotók)

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

PIT LANE

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

PIT LANE

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

PIT LANE

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/07/14 18:00
Lewis Hamilton nagyon komolyan veszi az edzéseket, és láthatóan az étrendjére is kiemelten odafigyel.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Ez nem is működne másképp, mert a Forma-1-ben igen komoly terheléseket kell kibírnia. Ráadásul minden eddiginél hosszabbak a naptárak, de Hamilton még mindig jól állja a sarat, nincsenek gondjai.

Ez köszönhető annak is, hogy évekkel korábban étrendet váltott, és nagy hangsúlyt fektet a konditermi edzéseknek. Ennek a rajongók is örülnek, mert időről időre ebben a környezetben is láthatják a kedvencüket.

Hamilton mindig is szeretett edzeni, de szüksége volt némi időre, míg mindent megtanult, illetve megismerte a szervezete működését. Ma ez már rutinszerű nála, és mindenki láthatja, hogy milyen eredményes.

A Forma-1 továbbra sem engedi meg, hogy nagy izmokat növesszenek az F1-es pilóták, de a hétszeres világbajnok így sem panaszkodhat. Jól érzi magát a bőrében, és kész növelni a tétet, mert erről is szól az élete.

Ahogyan ő fogalmazott, a Forma-1-ben minden kilogramm számít, még egy kisebb eltérés is hatással van a köridőkre és a versenytempóra. Emiatt nagyon fontos számára, hogy jól étkezzen és jól is aludjon, illetve sokat dolgozzon az edzőteremben.