hero image
DPPI

Megjelent az első hivatalos fotó az új F1-es filmről

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

PIT LANE

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

PIT LANE

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

PIT LANE

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/06 11:20
Zajlanak a forgatások az új F1-es film körül, amit az Apple Oroginal Films készít, méghozzá igen komoly forrásokkal a háta mögött.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

A Forma-1 továbbra is óriási népszerűségnek örvend, viszont a jogok miatt eddig csak nagyon kevés olyan film készülhetett, melyekben feldolgozhatják a sorozatot. A Niki Lauda és James Hunt rivalizálásáról szóló film nagyot ment, óriási siker volt.

A Hajsza a győzelemért után most itt a következő nagy dobás, csak már modern formában. Az Apple Original Films felel a projektért, de egyelőre nem kapott címet a munka, legalábbis hivatalos formában.

A stúdió most közzétette az első képet a filmben szereplő APXGP autóról, mely különleges festést kapott. A Forma-1-gyel közösen készítik a filmet, amit nem mellesleg Joseph Kosinski rendez, aki a Top Gun folytatását rendezte.

A producerek is nagy nevek Jerry Bruckheimer és Chad Oman személyében, akiket a Top Gun-ból és a Karib-tenger kalózai franchise-ból is ismerhetünk. Hamarosan még több információhoz juthatunk, de már ez a kis ízelítő is sokat dob a hangulaton.