hero image
dppi

Óriási: Alonso és Verstappen egymást interjúvolta meg (videó)

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

PIT LANE

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

PIT LANE

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

PIT LANE

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/28 14:53
Fernando Alonso és Max Verstappen remek csapattársak lennének, de hogy ez mennyire lenne jó ötlet, senki nem tudja.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Ami biztos, hogy Verstappen számára Pérez a számok alapján nem volt ellenfél. Hiába ült a mexikói ugyanabban a Red Bullban, még csak nyomást sem tudott helyezni a háromszoros világbajnokra.

Döbbenetesebb volt a differencia, mint amikor Rubens Barrichello volt Michael Schumacher csapattársa a Ferrarinál, ahol még egyértelműbb volt a csapatsorrend. Péreznek sok ideje volt arra, hogy összeszedje magát, de nem járt sikerrel.

Rengeteg nehéz pillanatot élt át Verstappen mellett, aki ha komoly bónuszokat kap az első helyekért, olyan fizetést tehetett zsebre idén, amire azelőtt soha nem volt példa. Igazi rekorder, és úgy tűnik, ez csak a kezdet.

Alonso is megérdemelné az év versenyzője címet, óriásit ment az Aston Martinnal, és sokáig úgy tűnt, dobogós lehet a végén. Negyedik lett a versenyzők között, de így is csak Hamilton, Pérez és Verstappen tudta megelőzni.

Jó volt a hangulat Abu Dhabiban, Verstappen felcsapott riporternek, majd kérdezgetni kezdte Alonsót. A spanyol gyorsan váltott, és hirtelen a spanyol vette át a szerepet, mint az általában a pályán is lenni szokott.