hero image
DPPI

Pérez rendesen kicentizte a Ferrari mögött a Brit Nagydíjon (videó)

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Videón a 2024-es F1-es tesztek leggyorsabb köre – on-board a Ferrarival!

PIT LANE

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

PIT LANE

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

PIT LANE

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

Motorsport.hu
2023/07/11 10:29
Sergio Péreznek egyelőre csak momentumai vannak a Forma-1 2023-as idényében, viszont ilyenkor nagyot megy.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Ha ránézünk a tabellára, sokkoló különbséget láthatunk, és az ember azt hinné, ez videojáték. Márpedig ez a valóság, Max Verstappen óriási előnnyel vezet a saját csapattársa, Sergio Pérez előtt.

A Red Bull sem panaszkodhat, gyakorlatilag már hűthetik a pezsgőt, és ez igen aggasztó. Sokan már abban reménykednek, hogy 2024-ben nagyobb verseny lesz az első helyért, mert ez most nem működik.

Verstappen mögött általában nagy a verseny, és úgy tűnik, hogy a McLaren is képes lesz beleszólni a játékba a Mercedes, az Aston Martin és a Ferrari mellett. Dörzsölhetjük a tenyerünket, és bízunk benne, hogy megtörténik.

A Brit Nagydíjon is remek csatákat láthattunk, Péreznek megint nem jutott más, mint a felzárkózás. Nagyon gyors autóban ül, így nem volt túlzottan nehéz dolga, de könnyű sem, viszont a Ferrarikon könnyedén átesett.

Carlos Sainz Jr. is tehetetlen volt, és a mexikói igen keményen beszúrta mellé a Red Bullt. Ezt követően nem volt megállás, Sainz tehetetlenné vált, és Charles Leclerc is igyekezett kihasználni a helyzetet.