hero image
dppi

Pérez újabb balszerencsés jelenete a Red Bullal Hamilton ellen

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

PIT LANE

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

PIT LANE

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

PIT LANE

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/30 09:41
Sergio Pérez vesszőfutása folytatódik, a Red Bull mexikói versenyzőjének még csak szerencséje sincs. Pérez idei éve eddig messze a leggyengébb a Forma-1-ben, és itt nemcsak a pontokról van szó. Rendkívül sokat esett vissza a teljesítménye, az időmérőkön különösen, ami alapjában véve határozza meg az esélyeit vasárnapra.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Nem egyszer került már nehéz helyzetbe emiatt, és valószínűleg még fog is. Egyelőre nincs jele annak, hogy sokat változna a helyzet, addig Max Verstappen ugyanabban az autóban ülve fényévekre van tőle.

A különbség kezd kellemetlenné válni, de Pérez még mindig a Red Bull versenyzője lehet. Sokan azt várták, hogy Ricciardo átveszi a helyét, de az ausztrál végül az AlphaTaurinál kötött ki, ahol bizonyítania kell.

Pérez a szombati sprintfutamon sem volt túlzottan boldog a Belga Nagydíjon. Még csak a pontszerzők között sem lehetett ott, köszönhetően annak, hogy megsérült alatta a technika, és nem kicsit.

Nagy a vita a rajongók között, egyesek Hamiltont tették felelőssé, de az jól látszik, hogy a Red Bull oldaldoboza súlyosabb károkat szenvedett. Ezek után borítékolható volt, hogy Péreznek esélye nincs.