hero image
dppi

Pérez újabb balszerencsés jelenete a Red Bullal Hamilton ellen

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Videón, ahogy lelassul a Red Bull a bahreini F1-es teszteken

PIT LANE

Amatőr felvételen a kiszivárgott 2024-es Red Bull (videók)

PIT LANE

Együtt tesztelt Hamilton és Alonso Spanyolországban

PIT LANE

39 éves lett Lewis Hamilton

Motorsport.hu
2023/07/30 09:41
Sergio Pérez vesszőfutása folytatódik, a Red Bull mexikói versenyzőjének még csak szerencséje sincs. Pérez idei éve eddig messze a leggyengébb a Forma-1-ben, és itt nemcsak a pontokról van szó. Rendkívül sokat esett vissza a teljesítménye, az időmérőkön különösen, ami alapjában véve határozza meg az esélyeit vasárnapra.
Ajánlott 39 éves lett Lewis Hamilton

Nem egyszer került már nehéz helyzetbe emiatt, és valószínűleg még fog is. Egyelőre nincs jele annak, hogy sokat változna a helyzet, addig Max Verstappen ugyanabban az autóban ülve fényévekre van tőle.

A különbség kezd kellemetlenné válni, de Pérez még mindig a Red Bull versenyzője lehet. Sokan azt várták, hogy Ricciardo átveszi a helyét, de az ausztrál végül az AlphaTaurinál kötött ki, ahol bizonyítania kell.

Pérez a szombati sprintfutamon sem volt túlzottan boldog a Belga Nagydíjon. Még csak a pontszerzők között sem lehetett ott, köszönhetően annak, hogy megsérült alatta a technika, és nem kicsit.

Nagy a vita a rajongók között, egyesek Hamiltont tették felelőssé, de az jól látszik, hogy a Red Bull oldaldoboza súlyosabb károkat szenvedett. Ezek után borítékolható volt, hogy Péreznek esélye nincs.