hero image
dppi

Túltolta? Véres fejjel fejezett be egy bulit Lando Norris Amszterdamban

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

PIT LANE

Lewis Hamilton idei legnagyobb trollkodása eddig (videó)

PIT LANE

Letérdelt Vettel Senna McLarenje előtt, és elsírta magát (videó)

PIT LANE

Összefoglaló videón Verstappen és Norris óriási befutója Imolában

Motorsport.hu
2024/04/28 08:30
A McLaren Forma-1-es pilótája, Lando Norris Hollandiában töltött egy napot bulizással, de a végére csúnyán összetörte magát.
Ajánlott Óriási ferraris tömeg éltette Hamiltont Imolában, imádják az olaszok (videó)

Hollandiában 1885 óta tartják minden évben a Koningsdagot, avagy a Király Napját, ami az éppen aktuális király születésnapját hivatott ünnepelni, most Vilmos Sándorét, aki április 27-én született. Ennek általában megadják a módját, akár többmillió ember összegyűlhet az erre az alkalomra rendezett fesztiválon Amszterdam utcáin.

Természetesen a turistákat is vonzza az ünnepség, annak is elsősorban az utcabál része, ezúttal Lando Norris is a tömegben volt, számos kép és videó készült a McLaren versenyzőjéről narancssárga pólójában és napszemüvegében, és ez alapján eléggé Räikkönenesre vette a figurát, van róla kép, ahogy itallal a kezében táncol egy kamionon, de még egy pizza is előkerül.

Az egyik kép azonban joggal ijeszt rá a McLaren-rajongókra, egészen pontosan az, amit a cikk alján láthattok, és amin Norrist egy kötéssel a fején és véres orral, valamint pulóverrel látni – nem ezt szeretné látni valószínűleg Andrea Stella csapatfőnök sem.

Arról semmilyen információ nem elérhető, hogy mi történt Norrisszal, valamint hogy súlyos-e a sérülés, de a képek tanúsága alapján Martin Garrix bulija közben történt valami. A brit versenyzőnek a jövő hétvégi Miami Nagydíjra illene majd felépülni.