hero image
DPPI

Verstappen nagyon lazán, helikopterrel érkezett meg a Brit Nagydíjra (videó)

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Michael Schumacher egészen döbbenetes kiesése a 2005-ös Kínai Nagydíjról

PIT LANE

A Forma-1 történetének egyik legfélelmetesebb bukása (videó)

PIT LANE

Alonso győzelemmel ünnepelte a 200. nagydíját a Ferrarival

PIT LANE

Michael Schumacher 22 évvel ezelőtt már 56 F1-es győzelemnél járt

Motorsport.hu
2023/07/06 21:19
Intenzív csütörtöki napon van túl a Forma-1 mezőnye, Max Verstappen például helikopterrel érkezett meg a helyszínre, Silverstone-ba.
Ajánlott Hülkenberg félelmetes F1-es bukása után megfagyott a levegő

Ezen a hétvégén ismét pályára gurul a Forma-1 mezőnye, ezúttal a Brit Nagydíjon. Silverstone egy több mint történelmi pálya, egy olyan legenda, ami nélkül nemigazán lehetne elképzelni a királykategóriát.

Sokan értenek ezzel egyet, és ehhez nem kell fanatikus rajongónak lennünk. Egyszerűen egy olyan helyszínről beszélünk, ami rendkívül élvezetes, sok rajta a gyors kanyar, az előzési lehetőség, így tovább.

A történelem pedig csak a ráadás, nem beszélve a szurkolókról. Sokaknak hazai pálya a brit, rengetegen élnek az Egyesült Királyságban a csapattagok közül, már csak amiatt is, mert nem egy istálló ott építette ki a központját.

Noha a Mercedes német, addig a Red Bull osztrák, mindketten angliai főhadiszállással rendelkeznek. A Ferrari viszont Olaszországban maradt, és ez aligha fog változni, nemcsak a tradíciók miatt.

Verstappen is stílusosan érkezett meg a helyszínre, a holland helikopterrel futott be. Ennél kényelmesebb és gyorsabb módja nincs a közlekedésnek, majd következhetett a nagy csütörtöki roham.