hero image
dppi

Verstappen úgy égette az F1-es Red Bull abroncsait, mintha nem lenne holnap

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Neymar megjelent a Bahreini Nagydíjon az F1-es nyitányon (fotók)

PIT LANE

Videós összefoglaló az F1-es Bahreini Nagydíjról

PIT LANE

Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

PIT LANE

Videón az F1-es Bahreini Nagydíj időmérő edzésének leglátványosabb pillanatai

Motorsport.hu
2023/11/27 18:17
Max Verstappen már alig várhatta, hogy fánkozzon egy kicsit a világbajnok F1-es autójával, aminél aligha lesz jobb a pályafutása során.
Ajánlott Itt az onboard felvétel Verstappen rajtelsőségét érő köréről Bahreinből

Adrian Newey-nak köszönhetően van pár olyan F1-es gépe a Red Bullnak, amit szívesen állít ki Milton Keynesben. Még azokat a verziókat is, melyek nem nyertek világbajnoki címet, csak egyszerűen nagyon versenyképesek voltak.

Az idei Red Bull minden képzeletet felülmúlt, a valaha volt legjobb királykategóriás autó lett, legalábbis ha Verstappen eredményeit nézzük, mindenképpen. Szinte az összes futamot megnyerte vele a holland, ami döbbenetes teljesítmény.

A megbízhatósága is kimagasló volt az autónak, Verstappen pedig olyan stabil volt, mint senki más. Néha talán egy kávéra is megállhatott volna, mint anno Senna, egyszerűen hihetetlen eredmények ezek.

Hiába nyerte meg a címet a holland ideje korán, utána is motivált maradt. Semmi esélyt nem akart adni a többieknek, majd jött az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj, amit ugyancsak megnyert, a Ferrari sem tudott mit tenni.

Max azt csinál, amit csak akar, annyira domináns, és ha már ott volt, fánkozott egy kicsit. Imádja a közönség, amikor ilyesmit lát egy aktuális autóval, ami szép lassan bekerül a vitrinbe, igazi történelmi darab.