hero image
dppi

Videón Alonso furcsa elszállása a Belga Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

PIT LANE

Stroll szerint Ricciardo idióta, mégis ő kapott büntetést – videón az eset!

PIT LANE

Lewis Hamilton full trendin érkezett meg a Kínai Nagydíjra (fotók)

PIT LANE

Hamiltonnak esélye sem volt Verstappen ellen a Kínai Nagydíjon (videó)

Motorsport.hu
2023/07/30 09:09
Ezek most nem éppen Fernando Alonso hetei a Forma-1-ben, a Belga Nagydíjon sem volt szerencséje a kétszeres világbajnok spanyolnak.
Ajánlott Összefoglaló videón a Kínai Nagydíj, Verstappen más dimenzió

Fernando Alonso igyekszik mindent kihozni a lehetőségeiből, ám ez nem olyan egyszerű. Az Aston Martin teljesítménye sokat esett vissza, már messze nem ők a második erő a Forma-1-ben, és nehéz lesz visszakapaszkodniuk.

Eleinte magától értetődő volt, hogy Alonso ott van a dobogón, viszont erre jelenleg nincs reális esélye. Sokat változott az erősorrend, és rövid idő alatt, ami igen ritka a Forma-1-ben, de ez most megtörtént.

A McLaren megérkezett az élmezőnybe, amivel a Mercedesnek és a Ferrarinak is komoly gondot okoznak. Ráadásul az Aston Martinnál Lance Stroll továbbra is gyengébb formát mutat, ami sokba kerül a csapatnak.

A szombati sprintfutam is rosszul alakult, Alonso is tehetetlen volt, egy furcsa jelenet végén kiesett. Igaz, már akkor sem állt jó helyen, de megpróbált valahogyan előrébb kerülni az Aston Martinnal.

Ez is csak azt vetíti előre, hogy egy igen nehéz futam vár rá vasárnap. Addig is, nézzétek meg, mi történt vele pontosan szombaton, ami miatt végül még csak pontszerző sem volt a belga sprintfutamon.