hero image
dppi

Videón Alonso furcsa elszállása a Belga Nagydíjról

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

PIT LANE

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

PIT LANE

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

PIT LANE

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/30 09:09
Ezek most nem éppen Fernando Alonso hetei a Forma-1-ben, a Belga Nagydíjon sem volt szerencséje a kétszeres világbajnok spanyolnak.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Fernando Alonso igyekszik mindent kihozni a lehetőségeiből, ám ez nem olyan egyszerű. Az Aston Martin teljesítménye sokat esett vissza, már messze nem ők a második erő a Forma-1-ben, és nehéz lesz visszakapaszkodniuk.

Eleinte magától értetődő volt, hogy Alonso ott van a dobogón, viszont erre jelenleg nincs reális esélye. Sokat változott az erősorrend, és rövid idő alatt, ami igen ritka a Forma-1-ben, de ez most megtörtént.

A McLaren megérkezett az élmezőnybe, amivel a Mercedesnek és a Ferrarinak is komoly gondot okoznak. Ráadásul az Aston Martinnál Lance Stroll továbbra is gyengébb formát mutat, ami sokba kerül a csapatnak.

A szombati sprintfutam is rosszul alakult, Alonso is tehetetlen volt, egy furcsa jelenet végén kiesett. Igaz, már akkor sem állt jó helyen, de megpróbált valahogyan előrébb kerülni az Aston Martinnal.

Ez is csak azt vetíti előre, hogy egy igen nehéz futam vár rá vasárnap. Addig is, nézzétek meg, mi történt vele pontosan szombaton, ami miatt végül még csak pontszerző sem volt a belga sprintfutamon.