hero image
DPPI

Videóra vették Hamilton reakcióját a McLaren tempójáról

OLVASS TOVÁBB
PIT LANE

Megérkeztek a legjobb F1-es belsőkamerás felvételek a Japán Nagydíjról

PIT LANE

Hamilton necces előzése Alonso ellen Suzukából (videó)

PIT LANE

Alonso megérdemelné a Red Bull ülését

PIT LANE

Aggódhat a Ferrari és a Mercedes

Motorsport.hu
2023/07/11 11:25
Lewis Hamiltont egyenesen lenyűgözte a csata a McLarennel, ami a régi időket idézte, amikor még pokolian gyorsak voltak a britek.
Ajánlott Videó: Fernando Alonso zseniális rajtja, majd laza rádiózása

Lewis Hamilton számára mindig is különleges lesz a McLaren, hiszen ez a csapat adta meg számára a lehetőséget ahhoz, hogy bemutatkozzon a Forma-1-ben, majd nem sokkal később világbajnok lett.

Azóta sem ült olyan autóban, amit ne a Mercedes erőforrása hajtott volna. Noha voltak pletykák egy esetleges ferraris váltásról, úgy fest, hogy ez a transzfer soha nem valósulhat meg, de talán később sokkal többet fogunk tudni.

Nem kizárt, hogy Hamiltonon múlik/múlt a dolog, és biztosak lehetünk benne, hogy a visszavonulása után olyan sztorik is napvilágot láthatnak, amikről eddig nem tudhattunk, vagy csak sejtésünk volt róluk.

Az már biztos, hogy a McLaren talált valamit a Brit Nagydíjon, és ha képesek tartani ezt a tempót, minden eddiginél nagyobb lesz a csata a dobogóért. Hamilton és Norris nagyot mentek, kerék a kerék ellen küzdöttek.

A leintést követően együtt nézték meg a dobogósok ezeket a felvételeket, és Hamilton reakciója mindent elmondott. Őt is lenyűgözte a McLaren tempója, és őszintén élvezte a csatát a fiatal honfitársával.