hero image
dppi

Steiner: sokkal átláthatóbb a Forma-1 irányítása Domenicali alatt, mint Ecclestone idejében

A Haas csapatfőnöke szerint amíg Bernie Ecclestone irányította a száguldó cirkuszt, a nagyobb csapatoknak mindig volt némi előnye, ám amióta Stefano Domenicali vezeti a szériát, sokkal több információt kapnak az istállók.

Ecclestone szerint Wolffnak kezd „elege lenni” Hamiltonból

Bernie Ecclestone ismét megmondta a magáét, ezúttal pedig Lewis Hamilton idei szezonja került a célkeresztjébe. A korábbi F1-vezér szerint kérdéses, hogy a brit még meddig marad a sportban.

Ecclestone: Verstappennek könnyű dolga van

A korábbi Forma-1-es főnök, Bernie Ecclestone szerint a Ferrari hibái segítenek Verstappennek abban, hogy megszerezze második világbajnoki címét. A 91 éves szakember szerint a hollandnak könnyű dolga van.

Ecclestone kritikát fogalmazott meg az F1 vezetése felé

A korábbi Formula 1-tulaj Bernie Ecclestone úgy gondolja, hogy túl nagy mértékben amerikanizálódik a száguldó cirkusz, és ő nem így irányította a szériát.

Ecclestone: „Sok hülyeség jön Amerikából”

Bernie Ecclestone már több éve eltűnt az F1 színpadáról. A Forma-1 immár 91 éves egykori főnöke mégis képes még mindig képes egy-egy nyilatkozattal tűzbe hozni a médiát. Ezúttal is ezt tette, most Amerika volt a célkeresztben.

Így mentette meg Ecclestone és Horner Adrian Newey életét

Adrian Newey 2021-ben súlyos balesetet szenvedett, azonban a Red Bull csapatfőnökének, Christian Hornernek, és Bernie Ecclestone-nak köszönhetően a legendás tervezőmérnök még most is aktívan dolgozik a Forma-1-ben.

Bernie Ecclestone Putyin védelmére kelt

A Forma-1 korábbi tulajdonosa, Bernie Ecclestone arról beszélt, hogy Oroszország elnökét, Vlagyimir Putyint egy egyenes és becsületes embernek tartja, és szerinte lehetnek olyan emberek, akik szerint helyesen tette Oroszország, hogy megtámadta Ukrajnát.