hero image
dppi

Már most érzi a büntetése hatását a Red Bull Horner szerint

A Red Bull Forma-1-es csapatát vezető Christian Horner szerint a költségvetési plafon megszegéséért kapott büntetésük „jelentősen” korlátozta 2023-as autójuk fejlesztését.

Ez volt a Forma-1 2022-es szezonjának lélektani fordulópontja Horner szerint

Christian Horner szerint a Red Bull áprilisi, Emilia-Romagnai Nagydíjon aratott kettős győzelme volt az, ami megfordította a meccset köztük és a Ferrari között.

Bizarr Red Bull-os jelenetek az FIA díjátadóján

Meglehetősen kínos jelenetek zajlottak le az FIA év végi díjátadó gáláján, amikor Christian Horner és Mohammed ben Szulajem szóváltásba keveredett egymással.

Horner örül, hogy Ricciardo hazatért, miután "hülyeségből" elhagyta őket

A Red Bull Forma-1-es csapatát vezető Christian Horner felidézte 2018 végét, amikor Daniel Ricciardo a Renault kedvéért elhagyta Milton Keynes-t.

Változhat a csapaton belüli hierarchia a Red Bull F1-es csapatánál

A Motorsport.com olasz kiadása szerint a korábbi RB Leipzig-elnök kinevezésével megszűnhet a csapatfőnök Christian Horner és a főtanácsadó Helmut Marko autonómiája, ugyanakkor még sok a kérdőjel.

Rossz hírt közölt a Red Bull csapatfőnöke Daniel Ricciardóval

Daniel Ricciardo szempontjából szomorú, ugyanakkor érthető hírt közölt a Red Bull-csapatfőnök Christian Horner, miszerint „nagyon specifikus” Ricciardo szerződéstervezete.

Horner: „Vélhetően elég keményen kell próbálkozunk ahhoz, hogy elveszítsük”

A Red Bull és Max Verstappen újabb lépést tett az idei bajnokság megnyerése felé, hiszen a Holland Nagydíjon a nagy nyomás és néhány váratlan esemény ellenére is végül magabiztosan nyerték a versenyt.

Horner figyelmezteti az Audit: Nagyon hosszú út áll előttük

Múlt hét óta hivatalos, hogy az Audi belép a Forma-1-be. A célok magasak. Három éven belül a csapat a rajtrács élére akar kerülni. Nem könnyű feladat, ezt a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner is tudja.

Horner: Vettel „németes” munkamorálja már a legelején kiemelkedett

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke arról beszélt, hogy milyen volt a színfalak mögött együtt dolgozni Sebastian Vettellel, aki az idei szezon végeztével visszavonul a Forma–1-ből.