hero image
dppi

Horner: A Ferrari és a Mercedes is nagy fejlesztéseket hoz Európába...

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nem ért egyet azzal, hogy túl megengedő lenne a büntetésük, és hozzátette, úgy tudja, a Ferrari és a Mercedes is komoly fejlesztésekkel készül.

Horner: az Aston Martin a Ferrari és a Mercedes előtt van

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Bahreini Nagydíj után a legközelebbi kihívójuk az Aston Martin lesz, akik erősebbek a Ferrarinál és a Mercedesnél is.

Red Bull: talán hibát követtünk el Verstappen előző csapattársainál

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég arról beszélt, hogy sokat profitáltak abból, hogy Max Verstappen mellett most egy tapasztalt versenyző ül Sergio Perez személyében, miközben korábban a fiatalságra igyekeztek támaszkodni.

A Red Bullnál nem akarnak elszállni maguktól

A Red Bull Forma-1-es csapatfőnöke, Christian Horner nem nagyon akarja elragadtatni magát a csapata remek teljesítményétől és kettős győzelmétől a szezonnyitó Bahreini Nagydíjon.

Wolff és Horner hozták a Drive to Survive új évadának egyik legpikánsabb jelenetét

A roppant sikeres Forma-1-es dokumentumsorozat, a Drive to Survive ötödik évada mától elérhető a Netflixen és az egyik csúcspillanat biztosan a Toto Wolff és Christian Horner közötti szópárbaj lesz.

Hornert idegesítik az idénre bevezetett "valószínűleg szükségtelen" szabályok

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner kifakadt a Forma-1 2023-tól bevezetett, padlólemezeket érintő változtatásain, amelyek szerinte „valószínűleg szükségtelenek.”

Horner a Ferrari megkereséséről: „Rendkívül megtisztelő!”

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner megerősítette, hogy valóban megkereste ő a Ferrari, emellett arra is választ adott, hogy van-e esély arra, hogy náluk térjen vissza az F1-be Mattia Binotto.

Megérkezett a Red Bull 2023-as autója, az RB19!

A Red Bull istállója a mai napon New Yorkban tartotta bemutatóeseményét, ahol annak rendje és módja szerint le is leplezték az RB19-et, amellyel a csapat reményei szerint meg tudja majd védeni a tavaly szerzett bajnoki címeit.

Horner szerint Binotto "jó munkát végzett"

A Red Bull Forma-1-es csapatának vezetője, Christian Horner beszélt a Ferrari csapatának élén történt változásról és elmondta, miért tud szimpatizálni az onnan távozó Mattia Binottóval.