hero image
dppi

Coulthard beleszállt az FIA-ba: "Jó lenne tudni a verseny után, hogy ki nyert..."

A volt Forma-1-es pilóta, David Coulthard szerint az Ausztrál Nagydíjon nem volt topon a versenyirányítás, szerinte azonnal a leintés után egyértelműnek kellene lennie a végeredménynek.

Coulthard szerint Horner csakis a pozitív véleményt hallja meg

Az egykori Forma-1-es futamgyőztes, David Coulthard szerint nem volt éppen ideális, ami korábban a száguldó cirkuszban történt Christian Horner és Toto Wolff között. Szerinte a Red Bull csapatvezetője nem igazán hallja meg a felé irányuló kritikákat.

Coulthard szerint Leclerc egyedül maradt

A Ferrari nem teljesített álomszerű szezont 2022-ben, David Coulthard pedig egyenesen odáig ment, hogy a maranellói alakulat teljesen magára hagyta Charles Leclerc-t. Az egykori McLaren pilóta szerint a csapatnak mindig bizalmat kell sugároznia a pilótája felé, és ez szerinte nem történt meg a Ferrari esetében.

Korábbi Red Bull-pilóta: „Verstappen le se sz*rja, hogy mit mondunk róla!”

A 13-szoros Forma-1-es futamgyőztes David Coulthard elismerően nyilatkozott a kétszeres világbajnok Max Verstappenről, akit minden idők legjobb versenyzői között tart számon.

Coulthard már 2006-ban is a Red Bull saját motorrészlegéért kampányolt

A Red Bull a 2005 óta íródó F1-es történelme óta először válik majd igazi gyári csapattá 2026-tól, a csapat első nagynevű versenyzője, David Coulthard azóta elismerte, hogy már ő is ezért kampányolt.

Coulthard szerint ez lesz Russell feladata a Mercedesnél

David Coulthard, a korábbi Forma-1-es pilóta dicsérte George Russellt a Mercedes szezon eleji nehézségei közepette nyújtott teljesítményéért, de szerinte, kulcsszerepet kaphat abban, hogy a csapat visszatérjen a győztes útra.