hero image
dppi

Majdnem letarolták Monzában a Ferrari csapatfőnökét (videó)

Akkora érdeklődés vette körül Charles Leclerc-t az Olasz Nagydíjon, hogy Frédéric Vasseur majdnem megsérült.

Vasseur: Alonsónak szabályt módosítanak, minket meg sem hallgatnak

Frederic Vasseur szégyenletesnek tartja azt, hogy míg Fernando Alonso esetében még szabályt is módosítottak, addig Carlos Sainz ügyét megvitatni sem voltak hajlandóak.

Vasseur: Elkaphatjuk a Red Bullt!

Frederic Vasseur, a Ferrari csapatvezetője bizonyára nem olyan bemutatkozásra vágyott, mint amilyet az első két futamon produkált a maranellói alakulat csapatvezetőjeként. A svájci szakember ugyanakkor továbbra is hisz benne, hogy elkaphatják a Red Bullt.

A Ferrari elismerte, hibásan kommunikáltak Leclerc-rel a rádióban

A Ferrari Forma-1-es csapatát vezető Frederic Vasseur elmondta, az istállóban intézkedni fognak annak a „félreértésnek” az ügyében, ami hátrányosan érintette Charles Leclerc-t a Szaúd-Arábiai Nagydíjon.

Komoly dilemma előtt állnak a Forma-1 csapatai 2026 előtt

A vezető Forma-1-es csapatok vezetői szerint a „közösen kell együttműködniük” az FIA-val a 2026-is szabályokkal kapcsolatos dilemma megoldásában.

Máris elege van a Ferrariból az új csapatfőnöknek?

Az olasz Corriere dello Sport szerint nem érzi magát kényelmesen a Ferrarinál az Alfa Romeótól igazolt csapatfőnök, Frederic Vasseur, mivel korlátozzák a felelősségi körét.

Ferrari: A Mercedes hamarosan „felébred”

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur úgy gondolja, hogy egyelőre korai lenne messzemenő következtetéseket levonni a 2023-as szezonról.

A Ferrari szerint nem kell gyökeres változtatásokat eszközölniük

A Ferrari Forma-1-es csapatát vezető Fred Vasseur biztos benne, hogy a maranellói versenyautón nem kell változtatni ahhoz, hogy feljöjjenek a Red Bullra, szerinte csak a beállításokat kell módosítani.

Leclerc a Ferrari stratégiai változásairól: „Majd az idő megmondja, hogy jó döntések születtek-e”

A Ferrari egyik legnagyobb gondja a 2022-es szezonban a gyenge stratégiai döntéshozás volt, ami miatt több futamon is eljátszották az esélyeiket a győzelemre. Idénre már történt néhány változtatás ezen a téren, de hogy ennek milyen hatása lesz, azt egyelőre még nem lehet tudni.