hero image
dppi

"Sok volt..." - Vasseurnek nem nagyon tetszett a Leclerc-Sainz csata

Nem élvezte annyira a Ferrari két pilótájának nagy csatáját a Forma-1 Kínai Nagydíjának sprintversenyén a csapatfőnök, Fred Vasseur.

"Vasseurnek cselekednie kell, különben a végén mindenért megfizet"

A Ferrari korábbi pilótája, Felipe Massa megfogalmazta véleményét Frederic Vasseur munkájáról, aki az idei szezon kezdete előtt lett az olasz csapat vezetője.

Vasseur és Binotto lenne a tökéletes páros a Ferrarinál?

Egyes vélemények szerint a két szakember közös munkája kimozdíthatná a Ferrarit a holtpontról.

Csak a 2025-ös autón érződik majd a Ferrari új szakemberének keze

Frederic Vasseur szerint a jó szakemberek megszerzése nagyon időigényes, ám kifizetődő folyamat.

Vasseur: Alonsónak szabályt módosítanak, minket meg sem hallgatnak

Frederic Vasseur szégyenletesnek tartja azt, hogy míg Fernando Alonso esetében még szabályt is módosítottak, addig Carlos Sainz ügyét megvitatni sem voltak hajlandóak.

Vasseur: Elkaphatjuk a Red Bullt!

Frederic Vasseur, a Ferrari csapatvezetője bizonyára nem olyan bemutatkozásra vágyott, mint amilyet az első két futamon produkált a maranellói alakulat csapatvezetőjeként. A svájci szakember ugyanakkor továbbra is hisz benne, hogy elkaphatják a Red Bullt.

A Ferrari elismerte, hibásan kommunikáltak Leclerc-rel a rádióban

A Ferrari Forma-1-es csapatát vezető Frederic Vasseur elmondta, az istállóban intézkedni fognak annak a „félreértésnek” az ügyében, ami hátrányosan érintette Charles Leclerc-t a Szaúd-Arábiai Nagydíjon.

Komoly dilemma előtt állnak a Forma-1 csapatai 2026 előtt

A vezető Forma-1-es csapatok vezetői szerint a „közösen kell együttműködniük” az FIA-val a 2026-is szabályokkal kapcsolatos dilemma megoldásában.

Máris elege van a Ferrariból az új csapatfőnöknek?

Az olasz Corriere dello Sport szerint nem érzi magát kényelmesen a Ferrarinál az Alfa Romeótól igazolt csapatfőnök, Frederic Vasseur, mivel korlátozzák a felelősségi körét.