hero image
dppi

A Ferrari szerint „röhejes” 30 extra lóerőről beszélni a 2023-as szezon előtt

A Ferrari új csapatfőnöke, Frederic Vasseur egyelőre csak nevet azokon a sajtóértesüléseken, amelyek egy 30 lóerővel erősebb Ferrari-motorral számolnak be.

Sainz nem aggódik Leclerc és Vasseur jó kapcsolata miatt

Charles Leclerc és a Ferrari új csapatfőnöke, Frederic Vasseur korábbról már jól ismeri egymást, hiszen együtt dolgoztak a Saubernél. Az olaszok másik versenyzőjét, Carlos Sainzot ez azonban látszólag egyáltalán nem zavarja.

A hírek szerint a Ferrari ügyvezetője a jövőben jobban beleszól majd a csapat ügyeibe

Olasz források szerint a Ferrari ügyvezető igazgatója, Benedetto Vigna állítólag jóval aktívabb szerepet vállalhat majd az F1-es istálló irányításában az újonnan kinevezett csapatfőnök, Frederic Vasseur mellett.

Hivatalosan is bejelentették, ki lesz a Ferrari új csapatfőnöke

Ahogyan azt már jó ideje pletykálták, sőt, inkább már tényként kezelték, most tényleg valósággá vált, hiszen a Ferrari csapata bejelentette, hogy Frederic Vasseur veszi át Mattia Binotto helyét az olasz istálló élén.

Leclerc jól, Sainz rosszul járhat a Ferrari új csapatfőnökével – sajtóhír

Az olasz sajtó értesülései szerint Charles Leclerc kifejezetten jól jöhet ki a Ferrarinál történő vezetőváltásnál, míg Carlos Sainz csak második számú pilóta lehet.

„Két F1-es csapatfőnök és egy ex-ferraris is nemet mondott a Ferrarinak”

Az olasz sajtó szerint a Ferrari csapata több jelöltet is megkeresett, hogy átvegyék Mattia Binotto helyét, azonban hárman is nemet mondtak a Scuderiának a beszámoló szerint.

Charles Leclerc-t arról kérdezték, Vasseur veszi-e át Binotto helyét a Ferrarinál

A Ferrari-pilóta Charles Leclerc egy esetleges Mercedeshez való igazolásról, illetve a Frederic Vasseur érkezéséről szóló pletykákról kérdezték, a monacói pedig sejtelmes válaszokat adott.

Vasseur: Továbbra is együtt kell dolgoznunk a biztonságért

Az FIA pénteken jelentette be, hogy 2023-tól többet tesznek a pattogás ellen. A szabálymódosítások mellett azt is bejelentették, hogy még biztonságosabbá teszik a bukócsövet. Az Alfa Romeo csapatfőnöke, Frédéric Vasseur elégedett, és úgy gondolja, hogy az FIA és a csapatok közötti együttműködés nagyon fontos.

Vasseur szerint az Alfa Romeo jó formája nem véletlen

Frédéric Vasseur jókedvű, és minden oka megvan rá. Az Alfa Romeo csapatfőnöke úgy látja, hogy csapata különösen jól teljesít 2022-ben, és az idei jó forma nem véletlen.