hero image
dppi

Steiner: Olcsó dolog lett volna, ha ezt mondom Mick Schumachernek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, nem kínálta fel az istálló tartalékpilótai szerepét korábbi pilótájának, Mick Schumachernek, és azt is elmondta, miért.

Haas: Binotto azt mondta, bombasztikus lesz a 2023-as motor!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner arról beszélt, hogy mit mondott neki a korábbi Ferrari-csapatfőnök Mattia Binotto az erőforrásról, illetve megemlítette, hogy hármas csatát vár az élmezőnyben.

Érdekes választ adott Mick Schumacher, amikor Günther Steiner támogatásáról kérdezték

A Haastól a szezon végén távozó Mick Schumacher nagyon érdekes választ adott, amikor arról kérdezték, hogy mennyire támogatta őt a csapatfőnök.

Steiner bejelentette, döntött a Haas a 2023-as F1-es párosáról

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elárulta, már döntöttek arról, hogy ki lesz Kevin Magnussen csapattársa a 2023-as szezon folyamán.

Steiner bízik benne, hogy a Haas erősebb lehet 2023-ban

Günther Steiner úgy véli, hogy a Haas jó helyzetben van ahhoz, hogy 2023-ban egy erős autót építsen. Ez elsősorban a Maranellóban található új tervezőirodának lehet köszönhető.

„Binottót nem győzte meg teljesen Schumacher teljesítménye”

Hiába lendült sokkal jobb formába a nyári szünet előtt, továbbra is vannak olyan hangok, melyek szerint Mick Schumacher ülése a Haasnál nem feltétlenül biztosított a következő szezonra.

Steiner: „A nagyok többet akartak, a kicsik meg semmit”

Günther Steiner szerint a nemrég tető alá hozott „kompromisszum” a 2022-es költségvetési limit megemelése kapcsán pontosan az volt, aminek mondják, mivel egyetlen csapat sem örülhetett különösebben neki.

Haas: az utóbbi futamok igazolják, hogy jól döntöttünk

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner úgy véli, az istálló azon döntése, miszerint eddig nem hoztak fejlesztéseket a 2022-es autóra, helyesnek bizonyult, hiszen jelenleg is erős tempóra képesek.

A Haasnak nemcsak a technika ördöge az ellensége, hanem saját maga is

Günther Steiner úgy véli, csapatának fel kell javulnia a futamok napján és le kell küzdenie önbizalomhiányát, mert a rossz stratégiai döntések legalább annyira ártalmasak, mint a technikai meghibásodások.