hero image
dppi

Marko nem tud kiigazodni a Ferrari csapatfőnökén

A Red Bull Motorsport Forma-1-es csapatának sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko megkérdőjelezte Frederic Vasseur hozzáállását a Ferrari szezon eleji szenvedéséhez.

Marko: A Mercedes számára elúszott a bajnokság

Egy Forma-1-es futam után leírni egy csapatot elég szokatlan, Helmut Marko azonban pont így tett a Mercedesszel, akik autójával alapvető problémák vannak.

Marko szerint egy dologban föléjük nőtt a Ferrari, de azért odaszúrt nekik

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko a Bahreini Nagydíj után úgy gondolja, egy dologban jobb náluk a Ferrari, csak ennek nem biztos, hogy sok hasznát veszik.

Retteghetnek a riválisok? Marko nagyon lelkes az RB19 miatt

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko nagyon felvillanyozottan nyilatkozott a Forma-1 bahreini tesztjeinek első napján.

Verstappen jól teljesít, de Marko szerint idén nem lesznek dominánsak

Jól alakul a Red Bull számára a bahreini szezon előtti teszt, hiszen Max Verstappen alig van lemaradva Carlos Sainz Ferrarijától a megtett körök számát tekintve. Helmut Marko ugyanakkor azt gondolja, hogy idén nem nyújtanak majd olyan domináns teljesítményt, mint tavaly.

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko kételkedését fejezte ki a Forma-1 és a szaúdi állam közötti kapcsolat témájában.

Vettel a Red Bullnál? Marko szerint először magára kell összpontosítania

Helmut Marko örömmel látná a csapat vezetésében Sebastian Vettelt visszavonulását követően, azonban az osztrák sportszakmai tanácsadó szerint a németnek először magára kell összpontosítania és aztán eldöntenie, mivel akarja folytatni.

Marko: Ricciardót részben PR-okokból szerződtettük

Helmut Marko nem kertelt, amikor arról beszélt, hogy Daniel Ricciardót főként a PR értéke miatt szerződtették le az idei szezonra. Mint mondja, az ausztrálnak már a Renault-nál is voltak gondjai.

Szimulátorral bővül Verstappen 4,4 milliárdos magángépe!

A Red Bull-főtanácsadó Helmut Marko árulta el, hogy nagy lépésre szánta el magát Max Verstappen: egy szimulátor is kerül a 10 millió fontot érő magánrepülőgépébe.