hero image
dppi

Marko nem örülne, ha szaúdi kézbe kerülne a Forma-1

A Red Bull sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko kételkedését fejezte ki a Forma-1 és a szaúdi állam közötti kapcsolat témájában.

Tőlük van félnivalója 2023-ban a Red Bullnak Marko szerint

A Red Bull Forma-1-es csapatának sportszakmai tanácsadója, Helmut Marko szerint a Mercedestől jobban kell tartaniuk, mint a Ferraritól stratégiai és megbízhatósági előnyeik miatt.

Marko szívesen elkerülné a „meglepetéseket” a Red Bull 2022-es költségvetésében

A Red Bullnak bőven volt oka arra, hogy ünnepeljen a 2022-es szezon végén, hiszen az egyéni és a konstruktőri címet is behúzták. Helmut Marko tanácsadó pedig örül annak, hogy az ilyen ünnepi események nem tartoznak a költségvetési limit alá.

Marko: a kilencedik hely „nem elfogadható” az AlphaTauritól

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko egyértelműen kijelentette, hogy a testvércsapatuk, vagyis az AlphaTauri nem teljesített kellően jól 2022-ben.

Marko: a Red Bullnak meg kellett védenie F1-es jövőjét a Honda kiszállása után

A Red Bull F1-es csapatának tanácsadója, Helmut Marko nemrég részletesebben is beszélt arról, milyen gondokat idézett elő a Hondával való kapcsolatukban a japánok távozása.

Változhat a csapaton belüli hierarchia a Red Bull F1-es csapatánál

A Motorsport.com olasz kiadása szerint a korábbi RB Leipzig-elnök kinevezésével megszűnhet a csapatfőnök Christian Horner és a főtanácsadó Helmut Marko autonómiája, ugyanakkor még sok a kérdőjel.

Marko: jövőre a Mercedes nagyobb kihívó lehet, mert Leclerc „még sokat hibázik”

Hiába zárta a második helyen a bajnokságot a Ferrari és Charles Leclerc, a Red Bull tanácsadója úgy véli, 2023-ban már ismét a Mercedes lehet az első számú ellenfelük.

Szívesen látná utódaként Sebastian Vettelt Helmut Marko

A Forma-1-től frissen visszavonult Sebastian Vettelt sokan szívesen látnák saját csapatuknál, a Red Bull is, ahol karrierjét kezdte. Helmut Marko szerint kezelhetné ő a fiatalokat helyette.

Marko visszavonta a Ricciardóval kapcsolatos nyilatkozatát!

Pár órával a nyilatkozata után a Red Bull-tanácsadó Helmut Marko azt mondta, valójában még nem írtak alá semmit Daniel Ricciardóval – egyes értesülések szerint vasárnap jön majd hivatalos bejelentés az ügyben.