hero image
dppi

NASCAR-autóval indul az F1-es világbajnok a Le Mans-i 24 óráson!

Három világ találkozik majd az idei Le Mans-i 24 órás versenyen, ugyanis az F1, a NASCAR és a hosszú távú versenyzés klasszisai egy NASCAR-autót vezethetnek Le Mans-ban.

Button megnézné az Alonso-Red Bull párost, Horner rögtön reagált!

Az egyszeres Forma-1-es világbajnok Jenson Button érdekes ötlettel állt elő, azaz hogy a Red Bull szerződtethetné Max Verstappen mellé Fernando Alonsót. A csapatfőnök Christian Horner viszont gyorsan rövidre zárta az elgondolást.

Button: Leclerc-t nagyon nehéz megverni, de ha valaki képes rá, akkor az Verstappen

Jenson Button szerint még mindig Charles Leclerc a főesélyese az idei világbajnokságnak, de Max Verstappen képes lehet megverni őt, ha a Red Bull megfelelő autót biztosít a számára.

Button: „Nehéz lesz innen a Mercedesnek visszajönnie”

Jenson Button elmondta, hogy őt „nagyon komolyan meglepte” a Mercedes idei szezonjának eddigi alakulása, és úgy látja, hogy igazán nehéz dolguk lesz, ha vissza akarnak kapaszkodni jelenlegi helyzetükből.

Buttont meglepte Norris döntése, nem biztos a projekt sikerében

Jenson Button elmondta, meglepte, hogy Lando Norris ilyen hosszú távra elköteleződött a McLaren felé, és nem biztos abban, hogy összejön a brit pilóta és a wokingi istálló közös projektje.

Jenson Button: Szerintem ő a leggyorsabb és a legtehetségesebb F1-es versenyző!

Jenson Button egy nemrégiben adott nyilatkozatában elmondta, véleménye szerint Max Verstappen a leggyorsabb és a legtehetségesebb Forma-1-es pilóta, emellett hozzátette, egy topformában versenyző Lewis Hamiltonra számít idén.