hero image

Binotto akkor játszotta el a bizalmat, amikor ujjal mutogatott Leclerc-nek?

Peter Windsor, aki korábban a Ferrarinál dolgozott, úgy véli, hogy akkor romlott meg végleg a kapcsolat Mattia Binotto és Charles Leclerc között, amikor az olasz a Brit Nagydíjon az ujjával hevesen mutogatva próbálta lecsillapítani a dühöngő monacóit.

Haas: Binotto azt mondta, bombasztikus lesz a 2023-as motor!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner arról beszélt, hogy mit mondott neki a korábbi Ferrari-csapatfőnök Mattia Binotto az erőforrásról, illetve megemlítette, hogy hármas csatát vár az élmezőnyben.

Nem akárkit keresett meg a Ferrari Binotto pótlására

Sajtóértesülések szerint a Red Bull Forma-1-es csapatának vezetőjét, Christian Hornert is kiszemelte a Ferrari Mattia Binotto helyére, azonban ő visszautasította az ajánlatot.

Hivatalos: Binotto lemondott a Ferrari csapatfőnöki posztjáról

Már hetek óta zajlottak a találgatások arról, hogy Mattia Binottónak talán mennie kell a Ferraritól, mivel a felsőbb vezetés nem elégedett a csapat idén mutatott teljesítményével. Miközben ezt a Scuderia korábban tagadta, most mégis hivatalossá vált a szakember lemondása.

Leclerc jól, Sainz rosszul járhat a Ferrari új csapatfőnökével – sajtóhír

Az olasz sajtó értesülései szerint Charles Leclerc kifejezetten jól jöhet ki a Ferrarinál történő vezetőváltásnál, míg Carlos Sainz csak második számú pilóta lehet.

A Schumacher-éra kulcsembere is kiszemelt a Ferrari csapatfőnöki posztjára – olasz sajtó

Újabb nevet dobott be az olasz sajtó Mattia Binotto pótlására – a korábbi sportigazgató visszatérését rebesgetik, aki a sikerkorszak után a Hondához igazolt.

Egy történet, amely betekintést adhat Binotto bukásának hátterébe

Bár még nem hivatalos, a legtöbb olasz napilap kész tényként közölte, hogy Mattia Binotto csapatfőnök a 2022-es Forma-1-es szezon végén távozik a Ferraritól. A csapat egykori sajtósa, Alberto Antonini szerint ez nem meglepő Binotto sajátos vezetési stílusa miatt.

„Két F1-es csapatfőnök és egy ex-ferraris is nemet mondott a Ferrarinak”

Az olasz sajtó szerint a Ferrari csapata több jelöltet is megkeresett, hogy átvegyék Mattia Binotto helyét, azonban hárman is nemet mondtak a Scuderiának a beszámoló szerint.

Charles Leclerc-t arról kérdezték, Vasseur veszi-e át Binotto helyét a Ferrarinál

A Ferrari-pilóta Charles Leclerc egy esetleges Mercedeshez való igazolásról, illetve a Frederic Vasseur érkezéséről szóló pletykákról kérdezték, a monacói pedig sejtelmes válaszokat adott.