hero image
dppi

Szokatlan hazárdjáték a McLarentől: nagy fejlesztések a bakui sprinthétvége alatt is

A McLaren csapatfőnöke, Andrea Stella szerint nem vállalnak különösen nagy kockázatot azzal, hogy a legnagyobb 2023-as fejlesztési csomagjukat a sprintfutammal tarkított Azeri Nagydíjra időzítették.

Brown egyetért a politikai vélemények kiiktatásával

Az FIA nemrégiben hivatalosan is megtiltotta a Forma-1-es pilótáknak, hogy politikai, vagy vallási témában alkotott véleményüknek hangot adjanak a száguldó cirkusz hivatalos eseményein. Bár a döntést sokan kritizálták, a McLaren vezérigazgatója egyetért vele.

Stella: Todtól, Domenicalitól és Seidltől is tanultam ezt-azt

A Forma-1-es holtszezon egyik legizgalmasabb napja volt a keddi, hiszen több istálló élén is komoly változások történtek. A McLarennél a Sauber csoporthoz távozó Andreas Seidl helyét Andrea Stella veszi át.

Ricciardo amerikai túrára indul a Forma-1 után

A McLarentől távozó pilóta nem hazudtolta meg önmagát és elárulta, hogy egy amerikai motoros körúttal kapcsolódik ki az elmúlt két év megpróbáltatásai után, mielőtt tartalékosként csatlakozna a Red Bullhoz.

Norris: fogalmam sincs, mikor tárgyaltam a Red Bull-lal

A McLaren pilótája idén februárban írt alá hosszútávú szerződést jelenlegi csapatával, azonban megerősítette, más csapatokkal, többek között a Red Bull-lal is felvette a kapcsolatot.