hero image
Nico Rosberg / Twitter

Rosberg: Több volt az előzés 2022-ben, az F1 fejlődik

Nico Rosberg úgy véli, hogy a 2022-es Forma-1-es szezon annak ellenére sem lett unalmas, hogy Max Verstappen elképesztő dominanciával nyerte meg az idényt. Arra is kitért, hogy több előzést láthattak a nézők, mint az azt megelőző évben, tehát szerinte az F1 fejlődik.

Rosberg nem érti Binotto elküldését: a folytonosság érték a Forma-1-ben

A száguldó cirkusz 2016-os világbajnoka azok táborába tartozik, akik nem értenek egyet a Ferrari döntésével és nem fogadták volna el a csapatfőnök lemondását a 2022-es szezon után.

Rosberg kizártnak tartja, hogy valaha is csapatfőnök legyen a száguldó cirkuszban

A korábbi Forma-1-es világbajnok azt is elmondta, miért nem vállalna ilyen munkát, annak ellenére, hogy az Extreme E sorozatban jelenleg is saját csapatot vezet.

Rosberg Verstappen és Leclerc párharcáról: Ezt akarják a szurkolók!

Nico Rosberg élvezi a Red Bull Racing és a Ferrari izgalmas csatáját, és a korábbi világbajnok szerint a bajnokság sem dőlt még el.

Rosberg: Sainz nem áll készen a világbajnoki harcra

Nico Rosberg szerint a Ferrari spanyol pilótája, Carlos Sainz még nincs készen arra, hogy a világbajnoki címért küzdjön, ugyanis csapattársával szemben is jelentős a lemaradása.

Rosberg: a Ferrarinak most már „nincs veszítenivalója”

Nico Rosberg úgy véli, a Ferrarinak az utóbbi időben mutatott rossz formája miatt most „nincs veszítenivalója”, miközben próbálják tartani a lépést a Red Bull-lal.

Érdekes Forma-1-es jóslattal állt elő Nico Rosberg

A 2016-os szezon világbajnoka, Nico Rosberg úgy véli, elkerülhetetlen, hogy idővel elektromossá váljon a Forma-1, hogy megfeleljen a kormányok előírásainak.

Rosberg: Verstappen egy teljesen más szintet hozott, elképesztő volt!

Max Verstappent, a Red Bull pilótáját méltatta a 2016-os Forma-1-es idény világbajnoka, Nico Rosberg, és hozzátette, az imolai sikerével újra nyitottá tette a bajnoki címért folyó harcot.

Rosberg: Hatalmas nyomás alatt van a Mercedes, ha hibáznak, a 2023-as évüknek is annyi...

A Mercedes korábbi versenyzője, Nico Rosberg úgy véli, hogy hatalmas a nyomás a német istállón, akik ha rossz utat követnek a 2023-as évüket is leírhatják vele. Emellett hozzátette, a nehézségek ellenére Toto Wolff kordában tudja tartani a dolgokat.