hero image
Max Verstappen Twitter

Schumacher: A Forma-1-nek meg se kottyanna Verstappen visszavonulása

Ralf Schumacher határozottan azon a véleményen van, hogy nincs olyan egyéniség a Forma-1-ben – beleértve Max Verstappent is –, akinek a távozása megrengetné a sportágat. Szerinte a holland nyugodtan menjen, ha akar.

Schumacher: Az Alpine-ban megvan a potenciál, hogy 2023-ban az élen harcoljanak!

A Sky Germany szakértője, Ralf Schumacher azt nyilatkozta, lát arra esélyt, hogy az Alpine csapata 2023-ban nagyon közel fog kerülni a Red Bull, Ferrari, Mercedes trióhoz.

Schumacher: Lehet, hogy jövőre két német is lesz az F1-ben!

Továbbra sem dőlt el az egyik Haas-ülés sorsa, miközben a Sky Germany szakértőjeként dolgozó Ralf Schumacher arra tett utalást, hogy szerinte Kevin Magnussen helye sincs kőbe vésve.

Schumacher: Russell egy teljesen más kaliber Hamilton számára, mint Bottas

A német Sky szakértője, Ralf Schumacher szerint George Russell jelenleg egyszerűen jobban teljesít Lewis Hamiltonnál. A Miami Nagydíjon persze megint őt segítette a biztonsági autó, de ettől függetlenül ismét le tudta győzni a másik Mercedest.

Schumacher: Hamiltonnak fel kell tennie a kérdést, hogy Russell miért sokkal gyorsabb nála

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher szerint Lewis Hamilton még mindig a mezőny legjobbjai között van, azonban George Russell jobban tudott alkalmazkodni az F1 új érájához.

Schumacher: Ez annyira rossz volt, hogy majdnem megsajnáltam Vettelt!

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher azt mondta, majdnem megsajnálta Sebastian Vettelt az ausztrál nagydíjhétvégén, a legfontosabb dolog pedig az lenne, hogy helyreálljon a négyszeres világbajnok önbizalma, és hogy javuljon a tempójuk.

Schumacher szerint 2022 lehet Hamilton utolsó szezonja a Forma-1-ben

A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher úgy gondolja, hiába érvényes 2023 végéig Lewis Hamilton szerződése, ennél korábban is befejezheti a pályafutását, egy világbajnoki cím utáni visszavonulás pedig logikus lenne a német szerint.