hero image

Ralf Schumacher: Räikkönen biztosan ultranagy tehetség volt

A németek korábbi Forma–1-es pilótája, Ralf Schumacher legutóbb azon tűnődött el, hogy vajon meddig fog tartani Max Verstappen pályafutása, miközben arra is kitért, hogy Kimi Räikkönen óriási tehetség volt.

Schumacher: Russell egy teljesen más kaliber Hamilton számára, mint Bottas

A német Sky szakértője, Ralf Schumacher szerint George Russell jelenleg egyszerűen jobban teljesít Lewis Hamiltonnál. A Miami Nagydíjon persze megint őt segítette a biztonsági autó, de ettől függetlenül ismét le tudta győzni a másik Mercedest.

Schumacher: Hamiltonnak fel kell tennie a kérdést, hogy Russell miért sokkal gyorsabb nála

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher szerint Lewis Hamilton még mindig a mezőny legjobbjai között van, azonban George Russell jobban tudott alkalmazkodni az F1 új érájához.

Schumacher: Ez annyira rossz volt, hogy majdnem megsajnáltam Vettelt!

A korábbi Forma-1-es versenyző Ralf Schumacher azt mondta, majdnem megsajnálta Sebastian Vettelt az ausztrál nagydíjhétvégén, a legfontosabb dolog pedig az lenne, hogy helyreálljon a négyszeres világbajnok önbizalma, és hogy javuljon a tempójuk.

Schumacher szerint 2022 lehet Hamilton utolsó szezonja a Forma-1-ben

A korábbi Forma-1-es versenyző, Ralf Schumacher úgy gondolja, hiába érvényes 2023 végéig Lewis Hamilton szerződése, ennél korábban is befejezheti a pályafutását, egy világbajnoki cím utáni visszavonulás pedig logikus lenne a német szerint.