hero image
dppi

Red Bull: a kisujjunkat nyújtottuk, de a Porsche le akarta harapni a kezünket

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner továbbra is előszeretettel rúg a Porschébe, miután meghiúsult a két óriásmárka között a Forma-1-es együttműködés.

Sergio Perez nyerte a Szaúd-arábiai Nagydíjat Max Verstappen és Fernando Alonso előtt!

Sergio Perez karrierjének 5. futamgyőzelmét szerezte a 2023-as Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíjon, miután sikeresen visszaelőzte Fernando Alonsót, és maga mögött tartotta Max Verstappent.

Dráma: Verstappen műszaki hibája után Perezé a pole Dzsiddában!

Max Verstappennek esélye sem volt arra, hogy megszerezze a pole-pozíciót, miután a Q2-ben meghibásodott az autója a 2023-as Szaúd-arábiai Nagydíj időmérőjén. Sergio Perezre ráijesztett az Aston Martin és a Ferrari, de végül sikerült megszerezte az első rajtkockát.

Verstappen a leggyorsabb a második szabadedzésen Alonso előtt, egy körön sehol a Ferrari

Max Verstappen autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Szaúd-arábiai Nagydíj második szabadedzésén Fernando Alonso előtt. A Red Bull egykörös dominanciája mellett nagyon szoros kép alakult ki a versenyszimulációkon.

Horner: az Aston Martin a Ferrari és a Mercedes előtt van

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a Bahreini Nagydíj után a legközelebbi kihívójuk az Aston Martin lesz, akik erősebbek a Ferrarinál és a Mercedesnél is.

Verstappen-győzelem a Bahreini Nagydíjon, Alonso a dobogón az újabb Ferrari-blama után

Max Verstappen győzelmével indult a 2023-as Forma-1-es szezon Sergio Perez előtt, míg a dobogó legalsó fokára óriási előzések és Charles Leclerc kiesése után Fernando Alonso állhatott.

Alonso a leggyorsabb a Bahreini Nagydíj második szabadedzésén a Red Bullok előtt!

Fernando Alonso autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj második szabadedzésén Max Verstappen és Sergio Perez előtt, miközben a Mercedesek továbbra is szenvedtek.

Red Bull-szendvicsben Alonso is az élen a Bahreini Nagydíj első szabadedzésén

Sergio Perez autózta a leggyorsabb kört a 2023-as Forma-1-es Bahreini Nagydíj első szabadedzésén Fernando Alonso előtt. Carlos Sainz csúnyán megforgatta a Ferrarit, de sem a maranellóiak, sem a Mercedes nem teljesített mért kört a lágyakon.

A McLaren szerint a Red Bullnak körültekintőbben kell fejlesztenie a büntetése miatt

A wokingi alakulat technikai igazgatója, James Key arra számít, hogy a Red Bull óvatosabban választja majd meg azokat a területeket, amelyeken komolyabb fejlesztéseket hajt végre, tekintettel a csapat korlátozott szélcsatorna-idejére.