hero image
Mercedes AMG Twitter

Wolff: Sokkoló volt, hogy mekkora a lemaradásunk...

Toto Wolff szerint sokkoló volt, amikor rájöttek, hogy mekkora lemaradásban voltak a 2022-es szezon elején a Ferrarihoz és a Red Bullhoz képest.

Wolff már utódját látja az új Williams-főnökben

A Williams múlt héten jelentette be, hogy a Mercedes stratégiai vezetőjét, James Vowlest nevezik ki csapatfőnöknek, Toto Wolff pedig nem zárja ki, hogy a jövőben egykori kollégája veszi majd át a helyét a brackley-i alakulatnál.

A Mercedes az idei autójával szeretné felszabadítani a benne rejlő potenciált

A csillagosok tavalyi szezonja nem az elvártak szerint alakult, hiszen a 22 futam alatt mindössze egy győzelmet tudtak felmutatni. 2023-ban mindezt szeretnék helyrehozni, ehhez azonban egy versenyképesebb autóra lesz szükségük.

Wolff: Az FIA-nak egyeztetnie kellene Hamiltonnal és a versenyzőkkel

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff az FIA új szabálya kapcsán azt mondta, hogy a sport szabályozó szervének képviselői jobban teszik, ha beszélnek a pilótákkal, köztük Lewis Hamiltonnal.

Wolff szerint Schumacher karrierje de Vrieséhez fog hasonlítani

A Mercedes Forma-1-es csapatának tartalékpilótai pozíciója segíthet Mick Schumachernek visszakerülnie a Forma-1-be, ahogyan Nyck de Vriesnek is segített, állítja Toto Wolff.

Wolff nem aggódik, szerinte Vowles távozásával nem keletkezik űr a Mercedesnél

A Mercedes főstratégája, James Vowles lett a Williams új csapatfőnöke. A Mercedest vezető Toto Wolff azonban biztos abban, hogy csapatának ez nem okoz hátrányt.

Wolff optimistán nyilatkozott a "meglepetésekkel teli" Mercedes W14-ről

A Mercedes Forma-1-es csapatát vezető Toto Wolff elmondta, a csapatuk következő autójában rengeteg olyan dolgot fognak alkalmazni, amit tavaly a pattogás elleni küzdelem során szereztek.

Toto Wolff elmondta, kit látna szívesen a Red Bull Forma-1-es csapatánál

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff sportemberként küzdene meg a már a Red Bull kötelékébe tartozó korábbi Mercedes-juniorral, akit a Red Bull ülésében is szívesen látna, de már arra is gondolt, hogy visszahozza a csillagos márkához.

Wolff nem bánja, hogy nem a helyszínen élte át a Mercedes idei egyetlen győzelmét

A brackley-i alakulat csapatfőnöke a 2022-es Forma-1-es szezonban az előző évekhez képest többször sem lehetett ott az aktuális versenyhétvégén. Pechére éppen az interlagosi sikerekről is lemaradt, ám ez cseppet sem zavarja.