hero image
dppi

Változás a Mercedesnél, Hamilton reméli, találnak "valamilyen trükköt" az előrejutáshoz

A Mercedes Forma-1-es pilótája, Lewis Hamilton reméli, csapata „talál egy trükköt”, amivel a W14-essel előreugorhatnak, bár tudja, hogy a Red Bullt beérni egy teljes szezon munkája lesz. Mindeközben a csapat mérnöki stábjába visszatért egy régi ismerős.

Hamiltonnak nem ment a teszten, Wolff elmondta, miért

Toto Wolff beszélt arról, miért volt Lewis Hamiltonnak nehéz a Mercedes W14-gyel teljesíteni a Forma-1 szezon előtti tesztjén első szakaszát Bahreinben.

Wolff és Horner hozták a Drive to Survive új évadának egyik legpikánsabb jelenetét

A roppant sikeres Forma-1-es dokumentumsorozat, a Drive to Survive ötödik évada mától elérhető a Netflixen és az egyik csúcspillanat biztosan a Toto Wolff és Christian Horner közötti szópárbaj lesz.

Nincs többé pattogás a Mercedesnél? Toto Wolff jó jeleket lát

A Forma-1 2023-as szezonjának első tesztnapjának felénél kérdezték meg Toto Wolffot arról, a W14 is hasonlóan pattog, mint elődje, és erre biztató választ adott.

Vissza a feketéhez – a Mercedes is leleplezte idei autóját!

A Mercedes a szerdai nap délelőttjén mutatta meg a nagyvilágnak a W14-re keresztelt idei autóját, amellyel az istálló visszatért a 2020-ban és 2021-ben használt kinézethez, hiszen az ismét fekete színben pompázik.

Wolff szerint a Williams új csapatfőnökét nem lehet majd becsapni

James Vowles februárban kezdi meg munkáját a Williams új csapatfőnökeként, Toto Wolff szerint volt kollégájának van egy olyan különlegessége, ami külön felkészítette erre a munkára.

Wolff: Sokkoló volt, hogy mekkora a lemaradásunk...

Toto Wolff szerint sokkoló volt, amikor rájöttek, hogy mekkora lemaradásban voltak a 2022-es szezon elején a Ferrarihoz és a Red Bullhoz képest.

Wolff: Russell és Hamilton ugyanakkora esélyekkel harcolhat a bajnoki címért

Toto Wolff kijelentette, hogy nem tesz különbséget George Russell és Lewis Hamilton között, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a rivalizálás nem mehet a csapat rovására.

Wolff: Szükségünk van egy olyan szakemberre, mint Newey

Toto Wolff meglepő kijelentést tett azzal kapcsolatban, hogy örömmel venné, ha egy Newey-féle kiváló szakember a rendelkezésükre állna, ugyanis a szimulációk nem mindig adnak megbízható visszajelzéseket.