hero image
dppi

Videó: Toto Wolff 27G-s balesete, ami „élete leghülyébb ötlete” volt

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nemrég felidézte a 2009-es balesetét a Nordschleifén, amelyen 27G-s balesetet szenvedett, hiába figyelmeztette Niki Lauda.

Toto Wolff szerint minden olyan csapat sokat veszít, amely nem tart igényt Mick Schumacherre

Wolff szerint Schumacher bármely csapatban hasznos szerepet tölthetne be.

Változás a Mercedesnél, Hamilton reméli, találnak "valamilyen trükköt" az előrejutáshoz

A Mercedes Forma-1-es pilótája, Lewis Hamilton reméli, csapata „talál egy trükköt”, amivel a W14-essel előreugorhatnak, bár tudja, hogy a Red Bullt beérni egy teljes szezon munkája lesz. Mindeközben a csapat mérnöki stábjába visszatért egy régi ismerős.

Wolff: mi mindent kihoztunk az autóból, de a Red Bull sebessége „észbontó”

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szinte már nem érti, hogyan képes a Red Bull RB19-es autója olyan elképesztő sebességet elérni a DRS segítségével az egyenesekben.

Ekkor kerül fel az első újítás a Mercedes 2023-as F1-es autójára

A Mercedes Forma-1-es csapatfőnöke, Toto Wolff kijelentette, hogy a május végi imolai futamig nem kerülnek komolyabb fejlesztések a W14-re, hogy a figyelmüket egyetlen csomagra összpontosítsák.

Wolff: Bahrein után nyílt és őszinte megbeszéléseket folytattunk

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff azt nyilatkozta, hogy nyílt és őszinte megbeszéléseket folytattak a csapattal a bahreini szezonnyitó után, Szaúd-Arábiába pedig kisebb fejlesztésekkel készülnek.

Wolff: Még sosem láttam ekkora ugrást a Forma-1-ben!

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff úgy véli, hogy egy Red Bulltól érkezett szakembernek köszönhetően lett „hirtelen 2 másodperccel gyorsabb” az Aston Martin autója.

Hamiltonnak nem ment a teszten, Wolff elmondta, miért

Toto Wolff beszélt arról, miért volt Lewis Hamiltonnak nehéz a Mercedes W14-gyel teljesíteni a Forma-1 szezon előtti tesztjén első szakaszát Bahreinben.

Wolff és Horner hozták a Drive to Survive új évadának egyik legpikánsabb jelenetét

A roppant sikeres Forma-1-es dokumentumsorozat, a Drive to Survive ötödik évada mától elérhető a Netflixen és az egyik csúcspillanat biztosan a Toto Wolff és Christian Horner közötti szópárbaj lesz.