hero image
dppi

Albon: Jó úton jár a Williams, de ez az út hosszú is

Alex Albon szerint kőkemény csapatmunka folyik a Williamsnél, hogy az FW45 előrébb lépjen a rajtrácson, de szerinte még hosszú út áll előttük.

Albon: „Várjunk egy percet, ez nem normális!”

Az újabb bravúros pontszerzés ugyan a végén elmaradt, de Alex Albont így is sokkolta, hogy milyen jó tempóra volt képes az Abu Dhabi Nagydíj első részében, miközben a Williamsével áthámozta magát a mezőnyön.

Hivatalos: Albon hosszú távra írt alá a Williamsszel

A Williams istállója bejelentette, hogy Alexander Albon 2023-ban is náluk fog versenyezni, köszönhetően annak, hogy aláírtak egy új, több évre szóló megállapodást.

Albon a rajtbaleset után is inkább kollégája miatt aggódott (videó)

A Brit Nagydíj elképesztően izgalmasan alakult, de mielőtt sor kerülhetett volna a nagy csatákra, a futam elején még mindenki visszatartott lélegzettel figyelte, hogy mi történt Csou Kuan-jüvel és Alexander Albonnal.

Albon: nincs szükségünk fejlesztésekre, csak pirosra kell festenem a hajam

Alexander Albon erőn felül teljesít a Williams-szel a 2022-es Forma-1-es szezonban, Melbourne-ben megszerezte a grove-i alakulat első pontjait, Miamiban pedig még kettőt tett a közösbe.

Latifi: Ugyanolyan gyors vagyok, mint Albon

Nicholas Latifi kijelentette, hogy semmi sem igaz az esetleges távozásáról szóló pletykákból. A kanadai a Le Journal de Montrealnak mondta el, hogy nem szabad ezeknek a pletykáknak figyelmet szentelni, ugyanis semmi valóságalapjuk nincs.

Albon: Nem érezheted magad jól Verstappen csapattársaként

Alexander Albon a Beyond The Grid F1 Podcastben tekintett vissza arra az időszakra, amikor Max Verstappen csapattársa volt. A regnáló világbajnokot Marc Marquezhez hasonlítja, és azt is látja, hogy Sergio Perez is küzd a holland gyorsaságával.

Meglepő dologgal szembesült Albon a bokszban (kép)

A Williams versenyzője, Alexander Albon egészen a verseny utolsó előtti köréig húzta az első, kemény abroncsos etapját, a bokszutcában pedig ekkor már néhány szurkoló is ott volt.

Hivatalos: Alex Albont kizárták a melbourne-i kvalifikációról

A Williams versenyzőjét, Alex Albont kizárták a 2022-es Forma-1-es Ausztrál Nagydíj időmérő edzéséről, miután nem tudott elegendő üzemanyagmintát szolgáltatni az FIA-nak.