hero image
Twitter // F1

Videón Sainz nagy megpördülése a Ferrarival a bahreini FP1-ről

Az első szabadedzés leglátványosabb eseményét Carlos Sainz hozta össze, aki a 9-es kanyarnál vesztette el az irányítást a Ferrari felett, de szerencséjére nem lett baja az autónak.

Sainz: 2023 lehet a tökéletes évem!

A spanyol versenyző elmondta, első ferraris évét követően nagyot léptek előre, azonban túl sokáig küzdött az F1-75-el ahhoz, hogy ez az eredményeiben is megmutatkozzon. A következő idénytől viszont nagy áttörést vár.

Új szponzort szerzett a Ferrari

A Ferrari bejelentette, hogy szponzorációs megállapodást kötött a Harman Automotive-val, amely céggel nemcsak a Forma-1-es csapatuk, hanem a közúti autós részlegük is együtt fog működni.

A Ferrari is tesztet szervez versenyzőinek a szezonkezdés előtt

Ha hinni lehet az olasz médiából érkező híreknek, akkor a Ferrari a saját pályáján, vagyis Fioránóban fog tartani egy háromnapos „bemelegítő” tesztet a versenyzőinek egy korábbi autóval.

Sainz: Mindenki számára jó, hogy Vasseur jóban van Leclerc-rel

Carlos Sainz elmondása szerint nem aggódik amiatt, hogy az újdonsült Ferrari-főnök Frederic Vasseur jó kapcsolatot ápol a csapattársával, és biztos benne, hogy jól ki fognak jönni egymással.

Újabb remek hírek érkeztek a Ferrariról Olaszországból

Az egyik legnagyobb olasz lap, a Gazzetta dello Sport ismét pozitív fejleményekről számolt be a Ferrari háza tájáról – a médium szerint sokat léphet előre a Scuderia 2023-ra.

Sainz nem aggódik Leclerc és Vasseur jó kapcsolata miatt

Charles Leclerc és a Ferrari új csapatfőnöke, Frederic Vasseur korábbról már jól ismeri egymást, hiszen együtt dolgoztak a Saubernél. Az olaszok másik versenyzőjét, Carlos Sainzot ez azonban látszólag egyáltalán nem zavarja.

Bivalyerős motorral érkezik a Ferrari 2023-ban – sajtóhír

A spanyol Soymotor értesülései szerint sokkal erősebb motorral fog versenyezni jövőre a Ferrari, amivel jelentősen javulhatnak az esélyeik a világbajnoki címre.

Őrületes szuperautóval gazdagodott Carlos Sainz (képek)

A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz nemrég vette át a személyre szabott Ferrari 812 Competizione autóját, amelynek erejétől eláll a lélegzetünk.