hero image
dppi

Helmut Marko két kulcsfontosságú kijelentést tett Carlos Sainz jövőjéről

A Red Bull főtanácsadója, Helmut Marko szokás szerint egy interjúban árult el fontos dolgokat a Red Bull pilótapiaci kilátásairól, valamint Carlos Sainzról két fontos kijelentést is tett.

„Mentálisan megrázta Leclerc-t Sainz teljesítménye...”

A korábbi F1-es pilóta Jan Lammers úgy véli, hogy Carlos Sainz teljesítménye rövid időre megrázta Leclerc-t, aki már arról beszél, hogy javítania kell az időmérőin.

Vasseur: A Ferrari két területen fejlődött hatalmasat 2023-hoz képest

Frederic Vasseur szerint Suzuka bebizonyította, hogy a Ferrari hatalmasa lépett előre a nagy sebességű kanyarok terén, továbbá a gumikezelésben is sokkal jobban állnak, mint tavaly.

Megvan, mikor érkeznek fontos fejlesztések az F1-es Ferrarira – olasz sajtó

Az olasz Formu1a.uno szerint nem kell már sokat várni arról, hogy a jelenleg „1.0-s” SF-24-es újításokat kapjon, ami reményeik szerint még közelebb hozza őket a Red Bullhoz.

Már Lewis Hamilton is alig bír Carlos Sainz Jr-ral

Carlos Sainz Jr. olyan jó formában van, hogy az Lewis Hamilton számára is feladja a leckét, jobb Ferrari ide vagy oda.

Egyre több „pofont” oszt ki Sainz Leclerc-nek, hiba volt elküldeni?

Érdekes lenne meghallgatni a Ferrarit a jelenlegi helyzetről, miután Carlos Sainz Jr. még jobban teljesít azóta, hogy az olaszok úgy döntöttek, 2025-től már nem vele akarnak dolgozni Charles Leclerc csapattársaként.

Három topcsapat is lecsaphat Sainzra Häkkinen szerint

A kétszeres Forma-1-es világbajnok, Mika Häkkinen szerint a Ferrari versenyzőjének, Carlos Sainznak nem kell aggódnia, hogy nem talál helyet a Forma-1-ben, sőt, akár lejjebb sem kell adnia, ami jövendőbeli csapata erejét illeti.

Hamarosan dőlhet az első dominó - indulhat a buli a pilótapiacon?

Carlos Sainz kijelentette, hogy itt az ideje felgyorsítani a következő szezonra vonatkozó tárgyalásokat.

Charles Leclerc már a Japán Nagydíj előtt eldobta a Ferrarit

Charles Leclerc és Carlos Sainz Jr. ismét alkotott, egyedi módon hangoltak a Japán Nagydíjra, ami ezen a hétvégén kerül megrendezésre.