hero image
Red Bull Twitter

Marko: Ricciardót részben PR-okokból szerződtettük

Helmut Marko nem kertelt, amikor arról beszélt, hogy Daniel Ricciardót főként a PR értéke miatt szerződtették le az idei szezonra. Mint mondja, az ausztrálnak már a Renault-nál is voltak gondjai.

Perez reagált Ricciardo Red Bullhoz való igazolására

A Red Bull-pilóta Sergio Perez azt állítja, hogy nyugodt, és szerinte jót fog tenni a csapatának, hogy tartalékversenyzőként Daniel Ricciardo is az istállót fogja erősíteni.

Ricciardo amerikai túrára indul a Forma-1 után

A McLarentől távozó pilóta nem hazudtolta meg önmagát és elárulta, hogy egy amerikai motoros körúttal kapcsolódik ki az elmúlt két év megpróbáltatásai után, mielőtt tartalékosként csatlakozna a Red Bullhoz.

Ricciardo a 2022-es nehézségeiről – szezon közben sosem sétáltam volna el

A második nehéz mclarenes szezonja után Daniel Ricciardo számára már nem volt folytatás a csapatnál. Az ausztrál viszont elmondta, sosem gondolt arra, hogy már év közben felálljon és elhagyja őket.

Ricciardo még nem akarja Norrist Verstappenhez hasonlítani

Daniel Ricciardo úgy gondolja, Lando Norrisban lényegében minden megvan ahhoz, hogy a Forma–1-es mezőny egyik legjobbjának lehessen nevezni – egy dolgot kivéve.

Ezért választotta a Red Bullt a Mercedes helyett Ricciardo

Daniel Ricciardo elmondta, miért döntött úgy, hogy inkább a Red Bullhoz megy harmadik pilótának a Mercedes helyett a Forma-1 2023-as szezonjára.

Verstappen: Ricciardo jobban tette volna, ha a Red Bullnál marad!

Daniel Ricciardo tartalékversenyzőként jövőre ismét a Red Bull kötelékébe fog tartozni, korábbi csapattársa, Max Verstappen pedig arról nyilatkozott, hogy az ausztrál jobban járt volna, ha nem távozik a Milton Keynes-i istállótól.

Ricciardo: nem azt mondom, hogy elvesztettem, de félek, hogy elveszítem

Daniel Ricciardo részletesebben is megmagyarázta, miért választotta a harmadik pilóta szerepét volt csapatánál, a Red Bullnál, miközben azon fog dolgozni, hogy 2024-ben ismét az állandó mezőny tagja legyen.

Mazepin is ott volt Abu-Dzabiban, Ricciardónak és Vettelnek is „bölcs” üzenetet küldött

A Forma-1-es helyét idén februárban elvesztő Nyikita Mazepin is feltűnt Abu-Dzabiban, aki egy kifejezetten érdekes írással zárta a hétvégét, és a négy távozó pilótának üzent.