hero image
dppi

Ocon: Schumacher „nagyon ritka lehetőséget” kapott a Mercedesnél

A Mercedesnél korábban tartalékos szerepet is betöltő Esteban Ocon úgy véli, barátja, Mick Schumacher most egy nagyszerű lehetőséget kapott azzal, hogy a csillagosoknál tanulhat arról, hogyan is működik egy élcsapat.

Ocon elárulta, hogy melyik F1-es szezonban állna rajthoz

Esteban Ocon nincs elragadtatva a 2022-es autóktól, amelyeket szerinte kevésbé élvezetes vezetni, mint a 2021-es konstrukciókat. Arra is kitért, hogy a 2005-ös évbe térne vissza versenyezni, ha lenne egy időgépe.

Megvan, mikor mutatják be az Alpine 2023-as F1-es kocsiját!

A mai napon rántotta le a leplet arról az Alpine csapata, hogy mikor fogják bemutatni a 2023-as kocsijukat – az eddig ismert dátumok közül a legkésőbbi a francia istállóé.

Ocon most már „sokkal nyugodtabb” az Alpine berkein belül

Esteban Ocon arról beszélt, hogy az Alpine jelenlegi vezetői struktúrája jóval nyugodtabbá tette őt, ami pedig segít neki abban, hogy többet hozzon ki magából az autóban ülve.

Ocon: Jó, hogy Alonso távozik, én végeztem a munka 98 százalékát!

Az Alpine versenyzője, Esteban Ocon egyáltalán nem vette jónéven Fernando Alonso rá és a francia csapatra tett megjegyzéseit, és azzal vágott vissza, hogy a kétszeres világbajnok csak a munka 2 százalékát végezte az ő 98 százalékával szemben.

Schumacher: Az Alpine-ban megvan a potenciál, hogy 2023-ban az élen harcoljanak!

A Sky Germany szakértője, Ralf Schumacher azt nyilatkozta, lát arra esélyt, hogy az Alpine csapata 2023-ban nagyon közel fog kerülni a Red Bull, Ferrari, Mercedes trióhoz.

Alpine-főnök: Gasly jobb, mint Piastri!

Az Alpine csapatfőnöke, Otmar Szafnauer azt nyilatkozta, szerinte jobban jártak így, hogy nem tarthatták meg Oscar Piastrit, mivel szerinte Pierre Gasly jobb versenyző.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Komoly szankciót helyezett kilátásba az Alpine főnöke az Ocon-Alonso balhé után

Az Alpine vezérigazgatója, Laurent Rossi elmondta, azt is kilátásba helyezte, hogy mást ültet be a két autójukba, ha nem viselkedik csapatjátékosként Esteban Ocon és Fernando Alonso.