hero image
dppi

Russell: A brazíliai győzelem tévútra terelt minket

A Mercedes versenyzője, George Russell úgy gondolja, hogy a brazíliai győzelem miatt maradt a téves koncepciójánál a Mercedes, de hamarosan irányváltás jön.

„Eddig rendben van” – mondta Russell a Mercedes silverstone-i bejáratása után

Az új Mercedes W14-es szerdán először gurult pályára Silverstone-ban a tavalyi Brazil Nagydíj győztesével, George Russell-lel a volánnál. Az éppen a 25. születésnapját ünneplő brit remekül érezte magát az autóban, de jól tudja, az igazi teszt csak később következik.

Vissza a feketéhez – a Mercedes is leleplezte idei autóját!

A Mercedes a szerdai nap délelőttjén mutatta meg a nagyvilágnak a W14-re keresztelt idei autóját, amellyel az istálló visszatért a 2020-ban és 2021-ben használt kinézethez, hiszen az ismét fekete színben pompázik.

Russell: A Red Bull büntetése csak papíron kemény

A Red Bull 2021-ben túllépte a Forma-1 költségvetési plafonját, így 10%-kal kevesebb időt tölthetnek el a szélcsatornában és hétmillió dollárt is fizetniük kellett. George Russell szerint ez nem fog nekik annyira fájni, mint elsőre tűnik.

Russell "készen áll rá", hogy a világbajnoki címért versenyezzen

George Russell elmondása szerint nem bánja, hogy a 2022-es szezon úgy alakult, ahogy, még a Mercedes gyenge tempója ellenére sem, és szerinte ez megadta neki az alaphangot, ami a világbajnoki címért való harchoz kell.

McNish: szükség van az olyan emberekre, akik érvényesítik a pilóták érdekeit

Az Audi motorsport-koordinációért felelős igazgatója szerint Sebastian Vettel visszavonulása után is szükség van olyan pilótákra, akik hangot adnak a versenyzői érdekeknek és George Russell erre tökéletesen alkalmas.

Mercedes: Meglepő, hogy senki más nem találta meg ezt a kiskaput

A Mercedes technikai igazgatója, Mike Elliott meglepőnek tartja, hogy senki nem találta meg azt a kiskaput a nagy szabályváltoztatások kezdetén, amely mellett letették a voksukat 2022-ben.

Így küzd meg Russell a közösségi média "kegyetlen" kihívásaival

George Russell megnyílt arról, hogyan küzd meg a Forma-1-es pilótalét által mentális egészségére terhelődő dolgokkal.

Rosberg megnevezte a TOP5 pilótáját a tavalyi szezonban

Nico Rosberg a legújabb videójában elárulta, számára kik voltak a legjobb pilóták a 2022-es szezonban. Az egykori világbajnok úgy véli, hogy Max Verstappen első helyéhez kétség sem férhet, ugyanakkor George Russellt jobbnak tartotta, mint Lewis Hamiltont.