hero image
Twitter/Scuderia AlphaTauri

Először pályán az AlphaTauri új autója (videó)

Miközben a mai nap elsősorban a Ferrari bemutatójáról szól, a mezőny másik olasz gárdája, az AlphaTauri sem tétlenkedett, hiszen ők Misanóban vitték első ízben pályára a korábban leleplezett autójukat.

Két helyen is változik büntetés miatt a Brazil Nagydíj rajtrácsa

A sprintfutam után nemcsak Carlos Sainzot büntették meg, hanem Fernando Alonso és Cunoda Júki is büntetést kap, míg Esteban Ocon „megúszta”, megtarthatja a pozícióját.

Mit kell tennie Cunodának ahhoz, hogy megtarthassa helyét az F1-ben

A RacingNews365-tel készített exkluzív interjúban Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke arról beszélt, hogy milyen ütemben fejlődik versenyzőjük, Juki Cunoda, és hogy mit kell tennie ülésének megtartásához.

A mezőny végéről rajtol az AlphaTauri pilótája Kanadában

A pénteki szabadedzések előtt komplett erőforrást kellett cserélni Cunoda Júki autójában, így a japán pilóta biztosan a rajtrács végéről vág neki a vasárnapi Kanadai Nagydíjnak.

Cunoda: remélem egy nap Verstappen csapattársa és világbajnok leszek

Cunoda Júki arról álmodozik, hogy egyszer világbajnoki címért küzdhet a Forma-1-ben. A japán pilóta Max Verstappent tartja a jelenlegi mezőny legjobb versenyzőjének és mint mondja, már most is sokat tanult tőle, amióta a Red Bull-családhoz tartozik.

Brundle reméli, hogy a Red Bull továbbra is bízik Cunodában

Kétségtelen, hogy a japán pilóta a mezőny egyik legszínesebb egyénisége, azonban ez kevés ahhoz, hogy az F1-ben maradjon. Cunoda számára döntő lehet az idei év, erről beszélt Alex Brundle is a GPblog.com szerint.

F1-es büntetőpontok: hármas holtverseny az élen, Verstappen is köztük van

Mivel Lance Stroll és Cunoda Júki egy-egy büntetőpontja elévül, így hármas holtverseny lesz az élen a büntetőpontok terén az Emilia-Romagna Nagydíj előtt.