hero image
DPPI

Cunoda nézetéből az izgalmas F1-es start a Magyar Nagydíjról

Cunoda igen jól kapta el a rajtot, és sok mindent látott maga előtt az első méterek után a Hungaroringen.

Megújult festéssel támad az AlphaTauri idei autója, az AT04!

Az AlphaTauri istállója múlt hétvégén, a New York-i divathéten leplezte 2023-as versenyautójának kinézetét, majd nem sokkal később a valódi modellről is közzétettek néhány számítógépes fotót. Az előző évek megszokott árnyalataihoz pedig most egy új szín is csatlakozott.

Megvan, mikor jön az AlphaTauri 2023-as bemutatója!

Az Aston Martin és a Ferrari után a Red Bull testvércsapata, az AlphaTauri is előállt a bemutatója dátumával, amivel mindkét istállót megelőzi.

Cunoda: „Nehéz év volt, de sokat tanultam”

Juki Cunoda igyekezett a pozitívumokra koncentrálni a második, nehézre sikerült alphatauris szezonjából, melyben a csapat a konstruktőri hatodikról a kilencedik helyre esett vissza.

Ezért nem vehette vissza a körét Cunoda a Brazil Nagydíjon

Az FIA megmagyarázta a szokatlan eseménysorozatot, aminek a végén Juki Cunoda nem vehette vissza a körét a Forma-1 Brazil Nagydíjának utolsó biztonsági autós periódusában.

Két helyen is változik büntetés miatt a Brazil Nagydíj rajtrácsa

A sprintfutam után nemcsak Carlos Sainzot büntették meg, hanem Fernando Alonso és Cunoda Júki is büntetést kap, míg Esteban Ocon „megúszta”, megtarthatja a pozícióját.

Mit kell tennie Cunodának ahhoz, hogy megtarthassa helyét az F1-ben

A RacingNews365-tel készített exkluzív interjúban Franz Tost, az AlphaTauri csapatfőnöke arról beszélt, hogy milyen ütemben fejlődik versenyzőjük, Juki Cunoda, és hogy mit kell tennie ülésének megtartásához.

A mezőny végéről rajtol az AlphaTauri pilótája Kanadában

A pénteki szabadedzések előtt komplett erőforrást kellett cserélni Cunoda Júki autójában, így a japán pilóta biztosan a rajtrács végéről vág neki a vasárnapi Kanadai Nagydíjnak.

Cunoda: remélem egy nap Verstappen csapattársa és világbajnok leszek

Cunoda Júki arról álmodozik, hogy egyszer világbajnoki címért küzdhet a Forma-1-ben. A japán pilóta Max Verstappent tartja a jelenlegi mezőny legjobb versenyzőjének és mint mondja, már most is sokat tanult tőle, amióta a Red Bull-családhoz tartozik.