hero image
dppi

Videós felvételek Leclerc és Magnussen sokkoló FP3-as párbajáról Las Vegasból

Charles Leclerc és Kevin Magnussen is túltolta a dolgot, hiszen ez csak egy szabadedzés volt, amit igen komolyan vettek.

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.

Mindenki egyetérteni látszik, ez a csapat lépett legtöbbet előre a télen

Az Aston Martin teljesítményére a Forma-1 téli tesztjén számos pilóta felkapta a fejét, az Alfa Romeóból Csou Kuan-jü szerint Fernando Alonso „nagyon versenyképesnek tűnik.”

Steiner a tavalyi szezonról: Néhány dolgot másképp csinálnék...

Günther Steiner elárulta, hogy a tavalyi szezon elején nagyon meg volt elégedve a csapatuk teljesítményével, azonban ma már néhány dolgot másképp csinálna az idény közbeni fejlesztések területén.

Megérkezett az első 2023-as fecske – íme a Haas új festése!

A mai nappal ténylegesen kezdetét vette a 2023-as bemutatószezon, a Haas istállója ugyanis magyar idő szerint 15 órakor közzétette első képeit az új festéséről, amely a MoneyGram érkezése miatt egészen sokat módosult tavalyhoz képest.

Magnussen: Már nem a világbajnoki cím a célom az életben!

Kevin Magnussen számára már nem jelenti a világot a világbajnoki cím megnyerése. A dán azt is elárulta, hogy az apaság extra sebességgel ruházza fel.

Magnussen mégsem lesz ott a Daytonai 24 óráson

Kevin Magnussen múlt héten átesett egy kisebb műtéten, mivel egy cisztát kellett eltávolítani a csuklójából, és ezek után kérdésessé vált, hogy el tud-e indulni a jövő hétvégi Daytonai 24 óráson, ahol édesapjával egy csapatban versenyzett volna. Most kiderült, hogy erre nem kerül sor.

Veszélybe került Magnussen indulása Daytonában egy kézműtét miatt

Kevin Magnussen eredetileg biztosan elindult volna az idei Daytonai 24 órás viadalon, melyet január végén rendeznek. Azért is lett volna számára különleges az esemény, mert újra édesapjával, Jan Magnussennel együtt versenyezhetett volna, most azonban nem biztos, hogy ez megvalósul.

Új nevet és arculatot kapott a Haas Forma-1-es csapata

Új arculattal és kissé megváltozott névvel indítja 2023-at Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg csapata, amely az új névadó szponzoruknak köszönhető.