hero image
dppi

Mindenki egyetérteni látszik, ez a csapat lépett legtöbbet előre a télen

Az Aston Martin teljesítményére a Forma-1 téli tesztjén számos pilóta felkapta a fejét, az Alfa Romeóból Csou Kuan-jü szerint Fernando Alonso „nagyon versenyképesnek tűnik.”

Veszélybe került Magnussen indulása Daytonában egy kézműtét miatt

Kevin Magnussen eredetileg biztosan elindult volna az idei Daytonai 24 órás viadalon, melyet január végén rendeznek. Azért is lett volna számára különleges az esemény, mert újra édesapjával, Jan Magnussennel együtt versenyezhetett volna, most azonban nem biztos, hogy ez megvalósul.

Új nevet és arculatot kapott a Haas Forma-1-es csapata

Új arculattal és kissé megváltozott névvel indítja 2023-at Kevin Magnussen és Nico Hülkenberg csapata, amely az új névadó szponzoruknak köszönhető.

Steiner ezért nem bánja, hogy korábban menesztették Magnussent

A Haas 2020-ban úgy döntött, hogy megválik rutinos pilótapárosától, vagyis Romain Grosjeantól és Kevin Magnussentől, hogy aztán 2021-re két újoncot ültessenek az autóba. Két évvel később azonban visszatértek korábbi szemléletmódjukhoz, Günther Steiner pedig elmondta, miért.

Magnussen szerint saját példája is mutatja, hogy Schumachernek még lehet visszaút

Kevin Magnussen át tudja érezni Mick Schumacher jelenlegi helyzetét, hiszen utóbbi pilótának el kellett hagynia a Haas istállóját a szezon végeztével. A dán szerint azonban az ő korábbi esetei is jól mutatják, hogy lehet még visszaút a mezőnybe.

Schumacher: Lehet, hogy jövőre két német is lesz az F1-ben!

Továbbra sem dőlt el az egyik Haas-ülés sorsa, miközben a Sky Germany szakértőjeként dolgozó Ralf Schumacher arra tett utalást, hogy szerinte Kevin Magnussen helye sincs kőbe vésve.

Vetteltől megkérdezték, megfontolja-e a Forma-1-es folytatást az USA Nagydíj után

Miután az Aston Martin-pilóta Sebastian Vettel kimagasló versenyt futott Austinban, megkérdezték tőle, hogy nem gondolja-e át újra, hogy vissza akar-e vonulni, Vettel pedig elismerte, hogy az ilyen versenyek hiányozni fognak neki.

„Szükségtelen volt Magnussen akciója Hamilton ellen”

A Kanadai Nagydíj több remek párharcot is hozott, egyike volt ezeknek Lewis Hamilton és Kevin Magnussen rövid, ámbár tartalomteli csatája. Jolyon Palmer szerint azonban a dán túlment a határokon.

Magnussen rossz hírekkel szolgált Hamiltonnak és a Mercedesnek Kanada előtt

A Kanadai Nagydíj hétvégéje vélhetően nagyon hasonlóan fog majd lejátszódni Bakuhoz, már ami a pattogás várható problémáját illeti, vélekedik Kevin Magnussen.