hero image
dppi

Nincs még minden rendben: Stroll nem tudott egyedül kiszállni az autójából (képek)

A közelmúltban csuklótörést szenvedő Lance Stroll mindkét pénteki szabadedzésen autóba ült, azonban látható, hogy nincs még 100 százalékos állapotban a kanadai – nem tudott egyedül kiszállni a kocsijából.

Stroll már várja, hogy Alonsóval dolgozhasson

Az Aston Martin Forma-1-es pilótája, Lance Stroll izgatottan várja, hogy Fernando Alonsóval dolgozhasson, mondván, egy hozzá hasonló pilóta neki is segíthet a legtöbbet kihozni az autóból.

4,7 milliárdról csúszott le Vettel csapata Abu-Dzabiban

Nem sokon múlt, hogy az Aston Martin megelőzze az Alfa Romeo csapatát a konstruktőri pontversenyben – ha összejött volna, sokkal több pénzt kaphattak volna a csapatbajnoki helyezésükért.

Verstappen Abu-Dzabiban is győzött, Leclerc a világbajnoki második!

A Red Bull-pilóta Max Verstappen a pole-ból rajtolva Abu-Dzabiban is győzni tudott, míg Charles Leclerc egykiállásos stratégiával tudta megszerezni a világbajnoki második helyet Sergio Perez előtt.

Alonso védelmébe vette jövő évi csapattársát a hatalmas baleset után

Bár a stewardok Lance Strollt találták hibásnak az austini versenyen történt nagy balesetben, a jövőre mellette versenyző Fernando Alonso azt gondolja, hogy versenybaleset volt, és ugyanúgy látják a történteket Stroll-lal.

Felfüggesztették a belga kommentátort, aki sértegette Strollt

A Forma-1 világa elég sok botrányt megélt az elmúlt hónapokban, elég csak Nelson Piquet-re gondolni, aki Lewis Hamiltont sértegette és emiatt a Forma-1 nem szívesen látja már a korábbi világbajnokot. Most Lance Stroll került egy műsorvezető célkeresztjébe.

Stroll még mindig nem bízik az autóban

Lance Stroll azt mondja, arra törekszik, hogy egy „kényelmesebb állapotba" kerüljön az Aston Martin AMR22-esével, miután kiderült, hogy nem bízik az autóban.

"Lawrence Strollnak ki kell tennie a fiát és szerződtetnie kell Gaslyt"

A volt Forma-1-es pilóta, Johnny Herbert szerint a francia versenyzőnek le kellene lépnie az AlphaTauritól és a legjobb választás az Aston Martin lenne számára.

A Red Bull vagy a Ferrari sem csábíthatná el az Aston Martin pilótáját

Az Aston Martin F1-es csapattulajdonosának fia, Lance Stroll azt nyilatkozta, hisz a silverstone-i bázisú alakulat projektjében, így a Ferrari vagy a Red Bull esetleges ajánlata sem gondolkoztatná el.