hero image
Lando Norris / Twitter

Norris élvezte a csatát Piastrival, de...

Lando Norris számára nem alakult túl fényesen a Szaúd-arábiai Nagydíj, de a brit legalább a csapattársával való küzdelmet élvezte. Azt is elárulta, hogy direkt hagyta elmenni Oscar Piastrit.

Norris: azért vagyok a McLarennél, „mert itt akarok lenni”

Miközben a McLaren 2023-as autója eddig nem hozza a csapat által várt teljesítményt a bahreini teszten, Lando Norris ismét megerősítette, továbbra is kitart csapata mellett, melyhez 2025 végéig köti szerződés.

Norris: nem valószínű, hogy 2025 előtt bajnoki címet nyerhetek

Lando Norris úgy véli, idén talán lesz esélye nyerni egy F1-es versenyt, de a világbajnoki elsőségért 2025 előtt nem valószínű, hogy harcba tud majd szállni a McLaren versenyzőjeként.

Norris: a mentális problémák nagy hatással voltak az önbizalmamra

A McLaren pilótája egy interjúban nyíltan beszélt arról, hogy Forma-1-es pályafutása kezdetén nagy volt rajta a nyomás, emiatt pedig voltak mentális problémái, amelyek elvették az önbizalmát.

Kreatív módon leplezhette le autóbemutatója dátumát a McLaren

Úgy tűnik, hogy megvan, mikor leplezi le 2023-as kocsiját a McLaren csapata, ugyanis egy post-itre írták fel a dátumot, amit egy átlagosnak tűnő képen „rejtettek el”.

Rosberg megnevezte a TOP5 pilótáját a tavalyi szezonban

Nico Rosberg a legújabb videójában elárulta, számára kik voltak a legjobb pilóták a 2022-es szezonban. Az egykori világbajnok úgy véli, hogy Max Verstappen első helyéhez kétség sem férhet, ugyanakkor George Russellt jobbnak tartotta, mint Lewis Hamiltont.

Így segített Ricciardo Norrisnak mentális problémái felismerésében

Lando Norris részletesen is beszélt arról, hogy sokat küzdött a Forma-1 mentális kihívásaival, és hogy Daniel Ricciardo segítette ebben mind a pályán, mind azon kívül.

„Norrisszal ugyanaz történne Verstappen mellett, mint a többiekkel!”

Az autóversenyző Tom Coronel ezúttal arról értekezett, hogy véleménye szerint Lando Norris nem jönne ki jól abból, hogy Max Verstappen mellé kerülne csapattársként.

Norris: fogalmam sincs, mikor tárgyaltam a Red Bull-lal

A McLaren pilótája idén februárban írt alá hosszútávú szerződést jelenlegi csapatával, azonban megerősítette, más csapatokkal, többek között a Red Bull-lal is felvette a kapcsolatot.