hero image
Nico Rosberg / Twitter

Rosberg: A "legjobb" Hamilton bajban van Russell miatt

Nico Rosberg arra számít, hogy Lewis Hamilton egyszer csak újra a régi formájában tér vissza a pályára, és akkor parázs csata bontakozhat ki közte és George Russell között.

Hamilton megkapta az orvosi engedélyt, orrpiercinggel is versenyezhet

Az FIA kivételt tett Lewis Hamiltonnal azon szabályok alól, hogy a pilóták nem viselhetnek ékszert Forma-1-es autóikban.

Meg is kapta 2023 első figyelmeztetését Lewis Hamilton

Visszatért a Forma-1, az FIA műszaki delegáltjai pedig nem teketóriáztak, rögtön ki is szórtak egy figyelmeztetést Lewis Hamiltonnak.

Hamilton visszaszólt a szerződéshosszabbítását firtatóknak

Miután az elmúlt napokban több korábbi bajnok is azon tűnődött, vajon Lewis Hamilton otthagyhatja-e a Mercedest, ha a csapat idén sem teljesít jól, a brit versenyző most igyekezett minden kételyt eloszlatni.

Hamilton figyelmeztet, hogy ez a változás „veszélyes” is lehet

A Forma–1 már egy ideje mérlegeli annak a lehetőségét, hogy teljesen kivezesse a sorozatból a gumimelegítő paplanokat, Lewis Hamilton azonban úgy érzi, ez komoly veszélyeket is rejthet magában.

Videón, ahogy Alonso feltartja Hamiltont

A bahreini második tesztnapon akadt össze egymással a két korábbi csapattárs, Fernando Alonso és Lewis Hamilton, de végül sikerült előznie a Mercedes-pilótának.

Hamilton bevallotta, hogy a Mercedes „aggódva” várja, mire képes az idei autójuk

A Mercedes hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elmondta a szerdai bemutatót követően, hogy a csapat kissé „aggódva” várja, miként fog majd működni a W14-es, amikor először pályára küldik azt.

Vissza a feketéhez – a Mercedes is leleplezte idei autóját!

A Mercedes a szerdai nap délelőttjén mutatta meg a nagyvilágnak a W14-re keresztelt idei autóját, amellyel az istálló visszatért a 2020-ban és 2021-ben használt kinézethez, hiszen az ismét fekete színben pompázik.

Hamilton már a pályán készül a 2023-as szezonra

A hétszeres Forma-1-es világbajnok a Paul Ricardon fog körözni a Pirelli által rendezett gumiteszt második napján. Tegnap George Russell több mint száz lapot tett meg.