hero image
Twitter // F1

Videón Sargeant nagy bukása a Japán Nagydíj időmérőjéről!

A Williams pilótája, Logan Sargeant újabb balesetet szenvedett: ezúttal Japánban a Q1-ben csapta falnak az autóját, ami után jött a piros zászló – videón az eset.

Sargeant: Ha megnyertem volna az F3-at, nem jutottam volna el a Forma-1-ig

A Williams friss igazolása, Logan Sargeant úgy véli, hogy még jól is járt azzal, hogy végül nem nyerte meg a Forma-3-as bajnokságot – ha így tesz, valószínűleg el sem jut idáig.

Ezt tanácsolja Verstappen a Forma-1 újoncainak

A Forma-1-ben több újonc is lesz idén, Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is első idényét kezdi. Max Verstappennek van egy tanácsa számukra.

Verstappen örült, hogy nem a Red Bullnál kezdte meg F1-es pályafutását

Jövőre ismét több újonc lesz a Forma–1 mezőnyében, hiszen érkezik Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is. Max Verstappen pedig igyekezett némi tanácsot adni nekik, miközben a saját újoncévére is reflektált.

A Williams újonca kiválasztotta állandó rajtszámát 2023-ra

A Forma–1 mezőnyében 2007 után lesz ismét állandó jelleggel amerikai versenyző, hiszen Logan Sargeant lehetőséget kapott a Williamstől a debütálásra. Ahogy pedig azt az új pilótáknál már megszokhattuk, most ő is kiválasztotta, hogy milyen rajtszámmal fog indulni.

Az F2-es futam után teljessé vált a Forma-1 2023-as mezőnye!

Az Abu-Dzabiban rendezett Forma-2-es szezonzáró után most már eldőlt, hogy Logan Sargeant foglalhatja el az utolsó üresen maradt F1-es ülést a 2023-as idényben.

Forma-2: Hatalmas balesettel indult, Lawson győzelmével zárult a sprint Abu-Dzabiban!

A Red Bull-junior Liam Lawson nyerte meg a Forma-2 abu-dzabi sprintversenyét Richard Verschoor és a bajnok Felipe Drugovich előtt, az első körben pedig Enzo Fittipaldi és Jehan Daruvala szenvedett balesetet.

Nagy meglepetés a Forma-2-es időmérőn

Meglepetésre a japán Ivasza Ajumu és az izraeli Roy Nissany végzett az első két pozícióban az F2 abu-dzabi időmérő edzésén, míg a szuperlicencért hajtó Logan Sargeant a hatodik lett.