hero image
dppi

Látványos fotókon a megtört Williams a Japán Nagydíjról - kérdéses a folytatás

Sokat nem kellett várnunk az első komolyabb balesetre, ami a Williams nevéhez fűződött, és ezzel Logan Sargeant megint kellemetlen helyzetbe hozta magát.

Videó: Sargeant hatalmas balesete a Holland Nagydíj időmérőjén

A Williams versenyzője, Logan Sargeant előbb nagy bravúrt aratva bejutott a Q3-ba a Williamsszel, majd csúnyán összetörte az autóját – videón az eset.

Sargeant: egyedüli amerikaiként nagy nyomás lesz rajtam a Forma-1-ben

A Williams újonca Alexander Rossi 2015-ös részvétele óta az első amerikai pilóta, aki ott lehet a száguldó cirkusz rajtrácsán, ezzel együtt viszont hatalmas nyomás is hárul rá, hogy bizonyítsa tehetségét.

Hajnalban kelt fiatalon a Williams újonca, hogy láthassa kedvenc pilótáját, jövőre együtt lesznek a rajtrácson

Logan Sargeant jövőre mutatkozhat be a Forma-1-ben, egy interjúban pedig elmondta, mekkora rajongója volt gyerekkora óta Lewis Hamiltonnak.

Sargeant: Ha megnyertem volna az F3-at, nem jutottam volna el a Forma-1-ig

A Williams friss igazolása, Logan Sargeant úgy véli, hogy még jól is járt azzal, hogy végül nem nyerte meg a Forma-3-as bajnokságot – ha így tesz, valószínűleg el sem jut idáig.

Ezt tanácsolja Verstappen a Forma-1 újoncainak

A Forma-1-ben több újonc is lesz idén, Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is első idényét kezdi. Max Verstappennek van egy tanácsa számukra.

Verstappen örült, hogy nem a Red Bullnál kezdte meg F1-es pályafutását

Jövőre ismét több újonc lesz a Forma–1 mezőnyében, hiszen érkezik Nyck de Vries, Oscar Piastri és Logan Sargeant is. Max Verstappen pedig igyekezett némi tanácsot adni nekik, miközben a saját újoncévére is reflektált.

A Williams újonca kiválasztotta állandó rajtszámát 2023-ra

A Forma–1 mezőnyében 2007 után lesz ismét állandó jelleggel amerikai versenyző, hiszen Logan Sargeant lehetőséget kapott a Williamstől a debütálásra. Ahogy pedig azt az új pilótáknál már megszokhattuk, most ő is kiválasztotta, hogy milyen rajtszámmal fog indulni.

Az F2-es futam után teljessé vált a Forma-1 2023-as mezőnye!

Az Abu-Dzabiban rendezett Forma-2-es szezonzáró után most már eldőlt, hogy Logan Sargeant foglalhatja el az utolsó üresen maradt F1-es ülést a 2023-as idényben.