hero image
Max Verstappen / X

A Honda nagyon "sajnálja", hogy véget ér a munkakapcsolatuk Verstappennel

Koji Watanabe rendkívül sajnálja, hogy a munkakapcsolatuk meg fog szakadni Max Verstappennel, akivel elképesztő sikereket értek el. A szakember szerint a holland az első számú pilóta a Forma-1-ben.

Verstappen újabb lépése Schumacher F1-es rekordja felé

Ha Michael Schumacher rekordját is megdönti Max Verstappen a Forma-1-ben, akkor valószínűleg Lewis Hamiltont is be fogja fogni.

Hihetetlen, Max Verstappen még evőpálcikával is rendkívül gyors

Max Verstappen és Sergio Pérez egy igen érdekes kihívásra mondott igent Japánban a Japán Nagydíjon, aminek sokan örültek.

Verstappen: „Kérdőjeles” a Red Bull versenytempója – mégsem lesz olyan sima a futam?

Max Verstappen meglepő módon arról beszélt a Japán Nagydíj időmérő edzése után, hogy nem biztos, mennyire lehet majd versenyképes a Red Bull a futamon, hiába sajátították ki az első sort.

Videón Verstappen rajtelsőségét érő köre a Japán Nagydíjról

Max Verstappen megint rajtelsőséget ünnepelhetett a Forma-1-ben, és bár a köre nem volt tökéletes, övé lett a rajtelsőség.

Verstappen a kiesésével beállította Vettel 2013-as F1-es rekordját

Max Verstappen egyetlen győzelemre volt attól, hogy ismét megdöntse Sebastian Vettel rekordját, és egyúttal beállítsa a sajátját.

Villeneuve szerint egyszerű oka van, amiért Verstappen nem lesz a Mercedes versenyzője

Jacques Villeneuve, 1997 Forma-1-es világbajnoka szkeptikusan nyilatkozott Max Verstappen Mercedeshez való csatlakozásáról.

Ilyen higgadtan reagálta le Verstappen az ausztrál drámát (videó)

Max Verstappen ezen a téren is sokat fejlődött, rendkívül higgadtan reagálta le a súlyos helyzetet, hiszen többek között azzal is tisztában van, hogy sok futam van még hátra.

Őrületes F1-es statisztikát osztottak meg Max Verstappenről

Valószínűleg Max Verstappen utálói nem fognak örülni ezeknek a számoknak, azonban ez a valóság.