hero image
dppi

Amikor Mick Schumacher Michael V10-es Ferrariját vezette – micsoda hang! (videóval)

Ma ünnepli a 24. születésnapját a Mercedes F1-es csapatának tartalékversenyzője, a születésnap apropóján pedig nézzük meg, hogyan vezette édesapja 2004-es Ferrariját Mugellóban.

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Igencsak fiatal felállással vág neki az idei szezonnak a McLaren, minek után egy friss Twitter posztban közzétették, hogy Mick Schumacher lesz a csapat tartalékja.

Ezért szakított a Haas Schumacherrel...

Günther Steiner szerint Mick Schumacher sokszor meglepte őket a jó teljesítményével, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy sokkal több tapasztalatra volt szükségük, amely megvan Nico Hülkenbergben.

Vandoorne Schumacher helyzetéről: válaszút elé érkezett a karrierje

Stoffel Vandoorne arra figyelmezteti Mick Schumachert, hogy karrierje szempontjából most egy fontos állomáshoz ért, hiszen döntenie kell, hogy mik a prioritásai. A belga elmondta, hogy amikor ő kikerült az F1-ből, nem esett nehezére az FE-re váltás.

Andretti: Schumacher vissza fog térni az F1-be!

Mario Andretti meg van róla győződve, hogy Mick Schumacher Forma-1-es története nem ért véget 2022-ben, és a német vissza fog térni a jövőben.

Az AlphaTauri csapatfőnöke sajnálja, hogy nem dolgozhat Schumacherrel

Mick Schumachernek reális esélye volt arra, hogy megszerezze az AlphaTauri ülését 2022-ben, hiszen ahogy Franz Tost is mondja, nagy tehetségnek tartja a németet.

Schumacher „hosszú távra jobb választás lett volna a Haasnak”

Mick Schumacher két évet töltött a Haasnál, de a tavalyi szezon végén nem hosszabbítottak vele szerződést. A helyére Nico Hülkenberg érkezett, aki három idény kihagyása után kap ismét lehetőséget az F1-ben. A korábbi pilóta, Marc Surer azonban úgy látja, hosszabb távon rosszul döntöttek az amerikaiak.

Steiner: Olcsó dolog lett volna, ha ezt mondom Mick Schumachernek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner elmondta, nem kínálta fel az istálló tartalékpilótai szerepét korábbi pilótájának, Mick Schumachernek, és azt is elmondta, miért.

Steiner: 2023-ban sokkal jobbak leszünk

Günther Steiner meg van róla győződve, hogy a tavalyi tehetséges emberekből álló tervezői csapatuk idénre teljesen összeszokott, ez pedig lehetővé teszi számukra, hogy 2023-ban jóval eredményesebbek legyenek, mint 2022-ben voltak.