hero image
DPPI

Videón, ahogyan birtokba veszi Mick Schumacher legendás édesapja egykori F1-es autóját

Ez az autó még nem volt világverő a Forma-1-ben, viszont Michael Schumacher nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Mercedes ott legyen a csúcson.

Amikor Mick Schumacher Michael V10-es Ferrariját vezette – micsoda hang! (videóval)

Ma ünnepli a 24. születésnapját a Mercedes F1-es csapatának tartalékversenyzője, a születésnap apropóján pedig nézzük meg, hogyan vezette édesapja 2004-es Ferrariját Mugellóban.

Schumacherre vadászna az Audi? Ezt mondják a márkánál

Markus Duesmann, az Audi Forma-1-es projektjének vezetője szerint egyelőre még nem építettek ki semmilyen különleges kapcsolatot a Mercedes jelenlegi harmadik számú pilótájával.

Schumachert csak még jobban motiválja, hogy az oldalvonalra került

Mick Schumacher elismerte, hogy egyáltalán nem volt könnyű számára csak a garázsból figyelni a Bahreini Nagydíjat, de emiatt csak még eltökéltebb, hogy jövőre ismét teljes szezonos pilóta legyen a királykategóriában.

Ocon: Schumacher „nagyon ritka lehetőséget” kapott a Mercedesnél

A Mercedesnél korábban tartalékos szerepet is betöltő Esteban Ocon úgy véli, barátja, Mick Schumacher most egy nagyszerű lehetőséget kapott azzal, hogy a csillagosoknál tanulhat arról, hogyan is működik egy élcsapat.

Schumacher: már „érdeklődtek” nálam 2024 kapcsán

Mick Schumacher az idei évet biztosan a Mercedes harmadik számú versenyzőjeként tölti majd, de a német időközben már azon dolgozik, hogy jövőre újra a mezőny állandó tagja lehessen.

Mick Schumacher lesz a McLaren tartalékja!

Igencsak fiatal felállással vág neki az idei szezonnak a McLaren, minek után egy friss Twitter posztban közzétették, hogy Mick Schumacher lesz a csapat tartalékja.

Ezért szakított a Haas Schumacherrel...

Günther Steiner szerint Mick Schumacher sokszor meglepte őket a jó teljesítményével, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy sokkal több tapasztalatra volt szükségük, amely megvan Nico Hülkenbergben.

Vandoorne Schumacher helyzetéről: válaszút elé érkezett a karrierje

Stoffel Vandoorne arra figyelmezteti Mick Schumachert, hogy karrierje szempontjából most egy fontos állomáshoz ért, hiszen döntenie kell, hogy mik a prioritásai. A belga elmondta, hogy amikor ő kikerült az F1-ből, nem esett nehezére az FE-re váltás.