hero image
dppi

Egy szempontból biztosan fáj a Williamsnek Nicholas Latifi távozása

Idén már Nicholas Latifi nélkül, Logan Sargeanttel a soraiban vág neki a Forma-1-es szezonnak a Williams, egy szempontból pedig fájhat nekik a kanadai távozása.

A Williams nem vágja ki szezon közben Latifit

Oscar Piastrinak legalább a 2023-as idény kezdetéig várnia kell a bemutatkozásra a száguldó cirkuszban, miután a pletykák ellenére nem szabadul fel idejekorán ülés a Williamsnél.

Latifi: Ugyanolyan gyors vagyok, mint Albon

Nicholas Latifi kijelentette, hogy semmi sem igaz az esetleges távozásáról szóló pletykákból. A kanadai a Le Journal de Montrealnak mondta el, hogy nem szabad ezeknek a pletykáknak figyelmet szentelni, ugyanis semmi valóságalapjuk nincs.

A Williams befektetői már az idén lecserélnék Latifit?

Miután 2021-ben úgy tűnt, hogy a Williams a középmezőny felé tarthat és ismét egy komoly pontszerző csapattá válhatnak, idén ismét minden rosszra fordult. Alexander Albonnak köszönhetően a csapat ugyan fontos pontokat szerzett, de Nicholas Latifi ülése elég kérdéses.

Bemutatta a 2022-es festését a Williams!

A Williams hivatalosan is leleplezte a megújult 2022-es festését az F1 korábbi showautóján keresztól.

Latifi elárulta: Hamilton is biztosította a támogatásáról az Abu Dhabi Nagydíj után

A Williams Forma-1-es pilótája, Nicholas Latifi elárulta, hogy Lewis Hamilton, és a Mercedes több tagja is megkereste őt az F1-es téli szünet alatt, hogy támogatásukról biztosítsák a halálos fenyegetéseket is kapó kanadait.