hero image
Twitter/Haas

Megérkezett az első 2023-as fecske – íme a Haas új festése!

A mai nappal ténylegesen kezdetét vette a 2023-as bemutatószezon, a Haas istállója ugyanis magyar idő szerint 15 órakor közzétette első képeit az új festéséről, amely a MoneyGram érkezése miatt egészen sokat módosult tavalyhoz képest.

Hülkenberg: ha jó vagy a Forma-1-ben, lesz munkád, ha nincs teljesítmény, gyorsan vége a dalnak

Nico Hülkenberg 2023-ban visszatér a száguldó cirkusz rajtrácsára és most elsők között reagált az FIA legújabb intézkedésére, amely kimondva-kimondatlanul korlátozza a versenyzők szólásszabadságát.

Steiner ezért nem bánja, hogy korábban menesztették Magnussent

A Haas 2020-ban úgy döntött, hogy megválik rutinos pilótapárosától, vagyis Romain Grosjeantól és Kevin Magnussentől, hogy aztán 2021-re két újoncot ültessenek az autóba. Két évvel később azonban visszatértek korábbi szemléletmódjukhoz, Günther Steiner pedig elmondta, miért.

Hülkenbergre most három hónap „kemény felkészülés” vár

Nico Hülkenberg a keddi abu dhabi tesztje után elmondta, hogy mindenképpen szüksége lesz majd az alapos felkészülésre a következő hónapokban, mivel egy aktív F1-es pilótának elképesztően jó formában kell lennie.

Négy pilóta is új csapatával lesz ott a Pirelli keddi gumitesztjén Abu-Dzabiban

Fernando Alonso, Pierre Gasly, Nico Hülkenberg és Oscar Piastri azonnal megkezdi a munkát új istállójukban.

Hivatalos: megvan a Haas másik jövő évi pilótája – Hülkenberg visszatér!

A Haas istállója a mai napon végre bejelentette, amit már egy ideje sejteni lehetett: Nico Hülkenberg három év kihagyás után az amerikaiakkal tér vissza az állandó mezőnybe, ami egyben azt is jelenti, hogy Mick Schumachernek távoznia kell a csapattól.

Minden jel arra mutat, hogy Schumachernek el kell búcsúznia a Forma-1-től

A Haas a hétvégi, Abu Dhabi Nagydíj előtt, utolsó istállóként a mezőnyben bejelenti jövő évi pilótafelállását. A versenyfutás az elmúlt hetekben két főre szűkült, és úgy fest, megvan a győztes.