hero image
dppi

A közvetítésből kimaradt: az újonc nagy előzése Hülkenberg ellen az Olasz Nagydíjról (videó)

Liam Lawson eddig kifogástalan teljesítményt nyújt az AlphaTauri csapatában, Monzában pedig egy olyan szép előzése is volt, ami a közvetítésből kimaradt.

Videón, ahogyan Hülkenberg kétkerékre rakja a Haast az Osztrák Nagydíjon (videó)

Nico Hülkenberg olyasvalamit csinált az Osztrák Nagydíjon, amit azelőtt talán senki a mezőnyből, és ebben semmi túlzás nincs.

Még a Red Bull sem bírt Hülkenberggel az Osztrák Nagydíjon (videó)

Legalábbis az egyik Red Bull, és bizonyos ideig, mert később kijött a különbség a két autó között az Osztrák Nagydíj sprintfutamán.

Steiner: 5 versenyt adok még Magnussennek

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner azt nyilatkozta, hogy még legalább öt futamon lehetősége lesz bizonyítani Kevin Magnussennek, hogy megérdemli a szerződéshosszabbítást.

„Nem biztos, hogy Schumacher képes lenne arra, amire Hülkenberg”

A korábbi F1-es pilóta Hans-Joachim Stuck szerint egyáltalán nem biztos, hogy Mick Schumacher is képes lenne arra a teljesítményre, amit Nico Hülkenberg nyújt a Haasnál.

Megérkezett az első 2023-as fecske – íme a Haas új festése!

A mai nappal ténylegesen kezdetét vette a 2023-as bemutatószezon, a Haas istállója ugyanis magyar idő szerint 15 órakor közzétette első képeit az új festéséről, amely a MoneyGram érkezése miatt egészen sokat módosult tavalyhoz képest.

Hülkenbergnek "nagyon jót tett" a pár év szünet

Nico Hülkenberg szerint „jót tett” neki a Forma-1-től távol töltött idő, mert ezalatt sokat tudott gondolkodni addigi teljesítményén.

Schumacher „hosszú távra jobb választás lett volna a Haasnak”

Mick Schumacher két évet töltött a Haasnál, de a tavalyi szezon végén nem hosszabbítottak vele szerződést. A helyére Nico Hülkenberg érkezett, aki három idény kihagyása után kap ismét lehetőséget az F1-ben. A korábbi pilóta, Marc Surer azonban úgy látja, hosszabb távon rosszul döntöttek az amerikaiak.

Hülkenberg: a Haas bejelentése óta nem beszéltünk Schumacherrel

A Haas a 2022-es szezon végén jelentette be, hogy nem hosszabbít szerződést Mick Schumacherrel és helyére a veterán Nico Hülkenberget szerződtetik. A két német között sosem volt szoros a kapcsolat, és nem most lettek barátok.